Ankara'da Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal edildi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.10.2024 - 11:15, Güncelleme: 24.10.2024 - 11:15 157 kez okundu.
 

Ankara'da Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal edildi

ABB Başkanı Yavaş TUSAŞ'a düzenlenen kanlı saldırı nedeniyle Ankara'da düzenlenecek olan Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin iptal edildiğini açıkladı.
TUSAŞ'ın (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş) Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yer alan tesislerine hain bir terör saldırısı düzenlendi.  Saldırının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da TUSAŞ (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş) tesisinde gerçekleşen çatışma ve terör saldırısı sebebiyle derin üzüntü yaşadığını dile getirdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, şehitlere Allah'tan rahmet dilerken yaralılara da acil şifa dileklerini iletti. Yavaş daha sonra yaptığı paylaşımda bu kanlı saldırı nedeniyle Ankara'da düzenlenecek olan Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin iptal edildiğini açıkladı. Etkinlikler iptal edildi ABB resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: , "Cumhuriyet Bayramı kapsamında gerçekleştirilecek olan tüm etkinlikler; Kahramankazan ilçemizde gerçekleşen hain terör saldırısı sebebiyle iptal  edilmiştir. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." 
ABB Başkanı Yavaş TUSAŞ'a düzenlenen kanlı saldırı nedeniyle Ankara'da düzenlenecek olan Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin iptal edildiğini açıkladı.

TUSAŞ'ın (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş) Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yer alan tesislerine hain bir terör saldırısı düzenlendi. 

Saldırının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da TUSAŞ (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş) tesisinde gerçekleşen çatışma ve terör saldırısı sebebiyle derin üzüntü yaşadığını dile getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, şehitlere Allah'tan rahmet dilerken yaralılara da acil şifa dileklerini iletti.

Yavaş daha sonra yaptığı paylaşımda bu kanlı saldırı nedeniyle Ankara'da düzenlenecek olan Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin iptal edildiğini açıkladı.

Etkinlikler iptal edildi

ABB resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: ,

"Cumhuriyet Bayramı kapsamında gerçekleştirilecek olan tüm etkinlikler; Kahramankazan ilçemizde gerçekleşen hain terör saldırısı sebebiyle iptal  edilmiştir. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.