Bu kez de Ankara'da polisle çatışma

Asayiş (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.09.2024 - 10:29, Güncelleme: 25.09.2024 - 11:04 577+ kez okundu.
 

Bu kez de Ankara'da polisle çatışma

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşanan olayda, polisin 'dur' ihtarına uymayan iki şüpheliyle çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı.
Altındağ'da gece saatlerinde devriye görevindeki polis ekipleri, haklarında arama kararı bulunan Serdar K. (18) ve Muhammet E. (22) ile karşılaştı. Polis memurları F.C.Ö. ve H.S., şüphelileri durmaları için uyardı ancak şüphelilerin bulunduğu araç durmadı ve polis ekiplerine ateş açıldı. Şüphelilerin bulunduğu araçtan polise ateş açılmasının ardından polis ekipleri de karşılık verdi. Çatışma sonrası şüpheliler olay yerinden kaçtı. Bir süre sonra terk edilmiş halde bulunan araçta ruhsatsız bir tabanca ele geçirildi. Çatışmada yaralanan ve hastaneye kaldırılan Serdar K. hayatını kaybederken, Muhammet E. hastanede tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Serdar K.'nın 12, yaralı Muhammet E.'nin ise 19 ayrı suç kaydının bulunduğu tespit edildi. Kaçan diğer iki şüpheliyi yakalamak için çalışmalar devam ederken, olayla ilgili polis memurlarının ifadelerine başvuruldu.
Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşanan olayda, polisin 'dur' ihtarına uymayan iki şüpheliyle çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı.

Altındağ'da gece saatlerinde devriye görevindeki polis ekipleri, haklarında arama kararı bulunan Serdar K. (18) ve Muhammet E. (22) ile karşılaştı. Polis memurları F.C.Ö. ve H.S., şüphelileri durmaları için uyardı ancak şüphelilerin bulunduğu araç durmadı ve polis ekiplerine ateş açıldı.

Şüphelilerin bulunduğu araçtan polise ateş açılmasının ardından polis ekipleri de karşılık verdi. Çatışma sonrası şüpheliler olay yerinden kaçtı. Bir süre sonra terk edilmiş halde bulunan araçta ruhsatsız bir tabanca ele geçirildi. Çatışmada yaralanan ve hastaneye kaldırılan Serdar K. hayatını kaybederken, Muhammet E. hastanede tedavi altına alındı.

Hayatını kaybeden Serdar K.'nın 12, yaralı Muhammet E.'nin ise 19 ayrı suç kaydının bulunduğu tespit edildi. Kaçan diğer iki şüpheliyi yakalamak için çalışmalar devam ederken, olayla ilgili polis memurlarının ifadelerine başvuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.