Delik çoraplı İngiliz futbolcuları

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.07.2024 - 15:49, Güncelleme: 13.07.2024 - 15:49 551 kez okundu.
 

Delik çoraplı İngiliz futbolcuları

Delik çoraplı İngiliz futbolcuları
Euro 2024'te İngiltere takımında oyuncular delik çoraplar giymişlerdi. Bunun moda veya hata olmadığı, oyuncuların performansını arttırdığı söyleniyor. İngiliz milli takımının en eski oyuncusu Walker yıllardır böyle delik deşik çoraplarla oynuyor. Walker bunun bacaklarındaki kaslara iyi geldiğini, hareket ederken kan dolaşımını rahatlattığını ileri sürüyor. Delikli çorap stratejisi henüz bilimsel olarak kanıtlanmış olmamasına karşın oyuncuların bu deliklerin performans göstermelerine olanak sağladığını, baldır kasları üzerindeki baskıyı azalttığını iddia ediliyor fuybolcuların çoğunluğu tarafından.  
Delik çoraplı İngiliz futbolcuları

Euro 2024'te İngiltere takımında oyuncular delik çoraplar giymişlerdi.

Bunun moda veya hata olmadığı, oyuncuların performansını arttırdığı söyleniyor.

İngiliz milli takımının en eski oyuncusu Walker yıllardır böyle delik deşik çoraplarla oynuyor. Walker bunun bacaklarındaki kaslara iyi geldiğini, hareket ederken kan dolaşımını rahatlattığını ileri sürüyor.

Delikli çorap stratejisi henüz bilimsel olarak kanıtlanmış olmamasına karşın oyuncuların bu deliklerin performans göstermelerine olanak sağladığını, baldır kasları üzerindeki baskıyı azalttığını iddia ediliyor fuybolcuların çoğunluğu tarafından.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.