Dr. Serpil Gürer ULUS yazı ailesine katıldı

Yaşam (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.08.2024 - 13:58, Güncelleme: 03.08.2024 - 13:58 1144+ kez okundu.
 

Dr. Serpil Gürer ULUS yazı ailesine katıldı

Dr. Serpil Gürer ULUS yazı ailesine katıldı
Ankara Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Serpil Gürer’in  de ULUS yazı ailesine katılması sevinç ve memnuniyetle karşılandı. Dr. Serpil GÜRER , 1974 YILINDA Erzurum Horasan’da doğdu. İlkokulu Fransa’da bitirdikten sonra Ortaokul ve Liseyi Ankarada bitirdi. 1998 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü bitirdi. Yüksek Lisans ve Doktora öğrenimini aynı fakültede sürdürerek 2010 yılında Edebiyat Doktoru unvanını aldı. Evli, 2 çocuk annesi. Yayınlar ve kademik çalışmaları: Martin Luther, Alın Yazısı, Lucien Fèbre, Ankara: Hece Yayınları (Ağustos 2016) (Çeviri Eser) XVII-XVIII Ve XIX. Yüzyıllarda Fransız Seyahatnamelerinde Osmanlı Toplumu, Ankara: Bilgin Kültür Sanat Yayınları (2013) “XVII-XVIII Ve XIX. Yüzyıllarda Fransız Seyahatnamelerinden Yansıyan Türk İmgesi”, Littera Edebiyat Yazıları, Cilt 27, S.107-117 (Aralık 2010) “XVII-XVIII Ve XIX. Yüzyıllarda Fransız Gezginlerin Gözüyle Türk Kadını”, III. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi Bildiri Kitabı, S. 938-947 (Mart 2014) Büyük Türkiye Turizm Ansiklopedisi 3 Makale Loti Farrère ve Tinayre’in Yapıtlarında Türk Kadını, Lambert Academic Publishing, (2021)    
Dr. Serpil Gürer ULUS yazı ailesine katıldı

Ankara Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Serpil Gürer’in  de ULUS yazı ailesine katılması sevinç ve memnuniyetle karşılandı.

Dr. Serpil GÜRER , 1974 YILINDA Erzurum Horasan’da doğdu. İlkokulu Fransa’da bitirdikten sonra Ortaokul ve Liseyi Ankarada bitirdi. 1998 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü bitirdi. Yüksek Lisans ve Doktora öğrenimini aynı fakültede sürdürerek 2010 yılında Edebiyat Doktoru unvanını aldı. Evli, 2 çocuk annesi.

Yayınlar ve kademik çalışmaları:

Martin Luther, Alın Yazısı, Lucien Fèbre, Ankara: Hece Yayınları (Ağustos 2016) (Çeviri Eser)

XVII-XVIII Ve XIX. Yüzyıllarda Fransız Seyahatnamelerinde Osmanlı Toplumu, Ankara: Bilgin Kültür Sanat Yayınları (2013)

“XVII-XVIII Ve XIX. Yüzyıllarda Fransız Seyahatnamelerinden Yansıyan Türk İmgesi”, Littera Edebiyat Yazıları, Cilt 27, S.107-117 (Aralık 2010)

“XVII-XVIII Ve XIX. Yüzyıllarda Fransız Gezginlerin Gözüyle Türk Kadını”, III. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi Bildiri Kitabı, S. 938-947 (Mart 2014)

Büyük Türkiye Turizm Ansiklopedisi 3 Makale

Loti Farrère ve Tinayre’in Yapıtlarında Türk Kadını, Lambert Academic Publishing, (2021)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.