Fenerbahçe, En-Nesyri'nin transferini resmen açıkladı

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 25.07.2024 - 13:30, Güncelleme: 25.07.2024 - 13:07 102 kez okundu.
 

Fenerbahçe, En-Nesyri'nin transferini resmen açıkladı

Fenerbahçe, İspanya'nın Sevilla takımından Faslı forvet oyuncusu Youssef En-Nesyri'nin transferini resmen duyurdu.
İSTANBUL (AA) - Sarı-lacivertli kulüpten yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, En-Nesyri ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.Açıklamada, "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Sevilla Kulübüne toplam transfer bedeli olan 19 milyon 500 bin avro 4 sene içerisinde 8 taksitle ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır." ifadeleri kullanıldı.Muhabir: Mehmet Fatih Duman
Fenerbahçe, İspanya'nın Sevilla takımından Faslı forvet oyuncusu Youssef En-Nesyri'nin transferini resmen duyurdu.

İSTANBUL (AA) - Sarı-lacivertli kulüpten yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, En-Nesyri ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Açıklamada, "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Sevilla Kulübüne toplam transfer bedeli olan 19 milyon 500 bin avro 4 sene içerisinde 8 taksitle ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır." ifadeleri kullanıldı.



Muhabir: Mehmet Fatih Duman

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.