Futbolda yeni transferler

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.09.2024 - 12:01, Güncelleme: 14.09.2024 - 12:01 165 kez okundu.
 

Futbolda yeni transferler

Futbolda yeni transferler
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 24 Haziran’da başlayan ve 82 gün süren 'yaz transfer dönemi' 14 Eylül saat 00.00 itibarıyla tamamlandı. 13 Ocak 2025 tarihinde başlayacak 'Ara transfer' olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi, 11 Şubat 2025 tarihinde sona erecek. Süper Lig'de yaz transfer dönemi gece yarısı itibari ile sona erdi. Kulüpler, 13 Ocak 2025'e kadar transfer yapamayacak. Yaz transfer döneminde 16 kulüp, 158 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Sarı kırmızılı takım, yeni sezonda Michy Batshuayi, Elias Jelert, Roland Sallai, Victor Osimhen, Ismail Jakobs ve Gabriel Sara'yı transfer etti. Fenerbahçe, kadrosuna Maximin, En Nesyri, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın, Sofyan Amrabat, Levent Mercan, Cenk Tosun ve Kostic gibi isimleri kattı. Siyah beyazlı takım, Emirhan Topçu, Felix Udokhai, Rafa Silva, Ciro Immobile, Gabriel Paulista, Cher Ndour, Joao Mario ve Can Keleş'i kadrosuna dahil etti. Trabzonspor, Simon Banza, Serdar Saatçı, Muhammed Cham, Pedro Malheiro, Cihan Çanak, Ozan Tufan, Arseniy Batagov, Denis Draguş, Okay Yokuşlu, John Lundstram, Borna Barisic, Stefan Savic ve Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna kattı.  
Futbolda yeni transferler

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 24 Haziran’da başlayan ve 82 gün süren 'yaz transfer dönemi' 14 Eylül saat 00.00 itibarıyla tamamlandı. 13 Ocak 2025 tarihinde başlayacak 'Ara transfer' olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi, 11 Şubat 2025 tarihinde sona erecek.

Süper Lig'de yaz transfer dönemi gece yarısı itibari ile sona erdi. Kulüpler, 13 Ocak 2025'e kadar transfer yapamayacak.

Yaz transfer döneminde 16 kulüp, 158 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Sarı kırmızılı takım, yeni sezonda Michy Batshuayi, Elias Jelert, Roland Sallai, Victor Osimhen, Ismail Jakobs ve Gabriel Sara'yı transfer etti.

Fenerbahçe, kadrosuna Maximin, En Nesyri, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın, Sofyan Amrabat, Levent Mercan, Cenk Tosun ve Kostic gibi isimleri kattı.

Siyah beyazlı takım, Emirhan Topçu, Felix Udokhai, Rafa Silva, Ciro Immobile, Gabriel Paulista, Cher Ndour, Joao Mario ve Can Keleş'i kadrosuna dahil etti.

Trabzonspor, Simon Banza, Serdar Saatçı, Muhammed Cham, Pedro Malheiro, Cihan Çanak, Ozan Tufan, Arseniy Batagov, Denis Draguş, Okay Yokuşlu, John Lundstram, Borna Barisic, Stefan Savic ve Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna kattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.