Hoş geldin ULUS’a Ali Yılmaz

Yaşam (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.08.2024 - 12:55, Güncelleme: 02.08.2024 - 12:55 964+ kez okundu.
 

Hoş geldin ULUS’a Ali Yılmaz

Hoş geldin ULUS’a Ali Yılmaz
Hoş geldin ULUS’a Ali Yılmaz, haydi seni tanıyalım “1963 Ankara’da doğmuşum. İlk, orta, lise okullarımı Ankara Mamak’ta okudum. Liseden sonra Ankara devlet konservatuarı şan opere bölümünü kazanarak Hacettepe Üniversite’sinde yüksekokul eğitimimi tamamladım. Halen Ankara Devlet Opera ve Balesinde koro sanatçısı olarak görevime devam etmekteyim. Evliyim biri kız (Beste Zelal) diğeri erkek (Ali Deniz) iki çocuğumuz var. Yayınlanmış iki şiir kitabım (Dudaklarım Çözer Kalbinin Düğmelerini—Takma Dişili Sevgilim) var. Yirmi yıl çeşitli radyolarda radyo programı hazırladım sundum (EKİN, MOZAİK, BARİŞ, KARADENİZ FM.POLİS RADYOSU. Halen METEOROLOJİ radyosunda klasik müzik ve dünya müzikleri hazırlayıp sunuyorum) TV6 ‘da ve NOKTA TV de bir yıl yine “İpek Yolu” adı altında program hazırladım sundum. Aforizmalardan oluşan derlediğim ve kendime ait sözlerden oluşan bir mizah kitabım kitapçı raflarında var. (Derme Çatma İçimize Kaçan Tebessüm.A.YILMAZ mizah. HADİ CANIM HAZİRAN/ÜÇ DÜNYA roman. GİZEMLİ KUYU çocuk romanı. ). Müzik, resim, doğa yürüyüşleri hobilerim. Radyolarda çalınan beste söz ve müzikleri bana ait seslendirdiğim üç özgün müzik eserim var. Birçok dergide öykülerim yayınlanmakta. aliyilmaz1960@gmail.com”  
Hoş geldin ULUS’a Ali Yılmaz

Hoş geldin ULUS’a Ali Yılmaz, haydi seni tanıyalım

“1963 Ankara’da doğmuşum.

İlk, orta, lise okullarımı Ankara Mamak’ta okudum.

Liseden sonra Ankara devlet konservatuarı şan opere bölümünü kazanarak Hacettepe Üniversite’sinde yüksekokul eğitimimi tamamladım.

Halen Ankara Devlet Opera ve Balesinde koro sanatçısı olarak görevime devam etmekteyim.

Evliyim biri kız (Beste Zelal) diğeri erkek (Ali Deniz) iki çocuğumuz var.

Yayınlanmış iki şiir kitabım (Dudaklarım Çözer Kalbinin Düğmelerini—Takma Dişili Sevgilim) var. Yirmi yıl çeşitli radyolarda radyo programı hazırladım sundum (EKİN, MOZAİK, BARİŞ, KARADENİZ FM.POLİS RADYOSU. Halen METEOROLOJİ radyosunda klasik müzik ve dünya müzikleri hazırlayıp sunuyorum) TV6 ‘da ve NOKTA TV de bir yıl yine “İpek Yolu” adı altında program hazırladım sundum.

Aforizmalardan oluşan derlediğim ve kendime ait sözlerden oluşan bir mizah kitabım kitapçı raflarında var. (Derme Çatma İçimize Kaçan Tebessüm.A.YILMAZ mizah. HADİ CANIM HAZİRAN/ÜÇ DÜNYA roman. GİZEMLİ KUYU çocuk romanı. ).

Müzik, resim, doğa yürüyüşleri hobilerim. Radyolarda çalınan beste söz ve müzikleri bana ait seslendirdiğim üç özgün müzik eserim var. Birçok dergide öykülerim yayınlanmakta.

aliyilmaz1960@gmail.com”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.