İzmir'de ‘deniz gezileri’ projesi

Yaşam (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.08.2024 - 11:08, Güncelleme: 06.08.2024 - 11:08 111 kez okundu.
 

İzmir'de ‘deniz gezileri’ projesi

İzmir'de ‘deniz gezileri’ projesi
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından denize ulaşılması zor yerlerde yaşayan vatandaşlar için temmuz ayında düzenlenen deniz gezileri memnuniyet oluşturdu. Geziler yaz mevsimi boyunca devam edecek. Bu yerlerde 'dayanışma noktaları' aracılığıyla insanlara okuma-yazma ve sanat etkinlikleri gibi hizmetler sağlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, planladığı günübirlik plaj gezileriyle de ilginç bir adıma imza attı. 'Denizle Buluşmayan Kalmasın' sloganıyla başlayan gezilerle temmuz ayında çok sayıda insanlar denize götürüldü. Etkinliklerde yer alan kadın ve çocukların bir kısmı İzmir Büyükşehir Belediyesi sayesinde ilk kez denizi gördüğünü belirterek teşekkür etti. Geziler yaz dönemi boyunca sürecek. İnsanlar Dayanışma Noktaları aracılığıyla deniz programlarına dahil oluyor. Dayanışma noktalarından Büyükşehir servisleriyle alınan İzmirliler dönüşte aynı noktaya bırakılıyor. Gezi sırasında katılımcılara çeşitli ikramlar da yapılıyor.  
İzmir'de ‘deniz gezileri’ projesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından denize ulaşılması zor yerlerde yaşayan vatandaşlar için temmuz ayında düzenlenen deniz gezileri memnuniyet oluşturdu. Geziler yaz mevsimi boyunca devam edecek.

Bu yerlerde 'dayanışma noktaları' aracılığıyla insanlara okuma-yazma ve sanat etkinlikleri gibi hizmetler sağlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, planladığı günübirlik plaj gezileriyle de ilginç bir adıma imza attı.

'Denizle Buluşmayan Kalmasın' sloganıyla başlayan gezilerle temmuz ayında çok sayıda insanlar denize götürüldü. Etkinliklerde yer alan kadın ve çocukların bir kısmı İzmir Büyükşehir Belediyesi sayesinde ilk kez denizi gördüğünü belirterek teşekkür etti. Geziler yaz dönemi boyunca sürecek.

İnsanlar Dayanışma Noktaları aracılığıyla deniz programlarına dahil oluyor. Dayanışma noktalarından Büyükşehir servisleriyle alınan İzmirliler dönüşte aynı noktaya bırakılıyor. Gezi sırasında katılımcılara çeşitli ikramlar da yapılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.