Kedi Eros'u öldüren sanığın hapis cezası onandı

Asayiş (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.06.2024 - 12:25, Güncelleme: 15.06.2024 - 12:25 429+ kez okundu.
 

Kedi Eros'u öldüren sanığın hapis cezası onandı

İstinaf, Başakşehir'de, sitenin asansöründe 'Eros' isimli kediyi öldürdüğü gerekçesiyle yeniden yargılanan sanık İbrahim Keloğlan'a verilen 2 yıl 6 aylık hapis cezasını onadı.
İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 32. Ceza Dairesi (istinaf), Keloğlan'a, Küçükcekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesince 'evcil hayvanı kasten öldürme' suçundan verilen 2 yıl 6 aylık hapis cezası kararına ilişkin temyiz incelemesini tamamladı. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 32. Ceza Dairesi, Başakşehir'de bir sitenin asansöründe kedi öldürdüğü gerekçesiyle yeniden yargılanan İbrahim Keloğlan'ın 'evcil hayvanı kasten öldürme' suçundan 2 yıl 6 hapse çarptırılmasında usul ve esasa ilişkin herhangi bir hukuka aykırılığın bulunmadığını kararlaştırdı. Eylemin doğru olarak nitelendirildiğini ve sanığa verilen hapis cezasının kanuni bağlamda uygulandığını belirten daire, sanık, sanık avukatının ve cumhuriyet savcısının ileri sürdüğü nedenleri yerinde görmeyip temyiz başvurusunu esastan reddetti.
İstinaf, Başakşehir'de, sitenin asansöründe 'Eros' isimli kediyi öldürdüğü gerekçesiyle yeniden yargılanan sanık İbrahim Keloğlan'a verilen 2 yıl 6 aylık hapis cezasını onadı.
İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 32. Ceza Dairesi (istinaf), Keloğlan'a, Küçükcekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesince 'evcil hayvanı kasten öldürme' suçundan verilen 2 yıl 6 aylık hapis cezası kararına ilişkin temyiz incelemesini tamamladı.
İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 32. Ceza Dairesi, Başakşehir'de bir sitenin asansöründe kedi öldürdüğü gerekçesiyle yeniden yargılanan İbrahim Keloğlan'ın 'evcil hayvanı kasten öldürme' suçundan 2 yıl 6 hapse çarptırılmasında usul ve esasa ilişkin herhangi bir hukuka aykırılığın bulunmadığını kararlaştırdı.
Eylemin doğru olarak nitelendirildiğini ve sanığa verilen hapis cezasının kanuni bağlamda uygulandığını belirten daire, sanık, sanık avukatının ve cumhuriyet savcısının ileri sürdüğü nedenleri yerinde görmeyip temyiz başvurusunu esastan reddetti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.