"Külliye'de Ramazan" etkinliklerinde çocuklar sporla buluşuyor

Kültür-Sanat (AA) - Anadolu Ajansı | 27.03.2025 - 15:01, Güncelleme: 27.03.2025 - 14:44 417 kez okundu.
 

"Külliye'de Ramazan" etkinliklerinde çocuklar sporla buluşuyor

"Külliye'de Ramazan" etkinlikleri kapsamında çocuklar, sportif faaliyetlerle eğlenceli vakit geçiriyor.
ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığının ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve TRT'nin katkılarıyla hazırlanan "Külliye'de Ramazan" programı, ramazanın son günlerinde de çocukları ağırlıyor.Çocuklar, Gençlik ve Spor Bakanlığınca hazırlanan alanda ok atma ve halat çekme gibi çeşitli yarışmalar yaptı.Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca kurulan alanda ise bocce oynayarak vakit geçiren çocuklar için vantrolog gösterisi, masal anlatımı, cep sineması, "Z Takımı" müzikali ve Çankaya Özel Eğitim Merkezince semazen gösterisi de düzenlendi.Beştepe Millet Sergi Salonu'nda düzenlenen program, ramazan boyunca 12.00-17.00 saatlerinde devam edecek.Muhabir: Fatih Gökbulut
"Külliye'de Ramazan" etkinlikleri kapsamında çocuklar, sportif faaliyetlerle eğlenceli vakit geçiriyor.

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığının ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve TRT'nin katkılarıyla hazırlanan "Külliye'de Ramazan" programı, ramazanın son günlerinde de çocukları ağırlıyor.

Çocuklar, Gençlik ve Spor Bakanlığınca hazırlanan alanda ok atma ve halat çekme gibi çeşitli yarışmalar yaptı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca kurulan alanda ise bocce oynayarak vakit geçiren çocuklar için vantrolog gösterisi, masal anlatımı, cep sineması, "Z Takımı" müzikali ve Çankaya Özel Eğitim Merkezince semazen gösterisi de düzenlendi.

Beştepe Millet Sergi Salonu'nda düzenlenen program, ramazan boyunca 12.00-17.00 saatlerinde devam edecek.


Muhabir: Fatih Gökbulut

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.