Prof. Dr. Bilal SAMBUR bizlerle

Yaşam (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.08.2024 - 10:16, Güncelleme: 13.08.2024 - 10:21 207 kez okundu.
 

Prof. Dr. Bilal SAMBUR bizlerle

Prof. Dr. Bilal SAMBUR bizlerle
Doktorasını Birmingham Üniversitesi’nde tamamlayan Prof.Dr. Bilal SAMBUR hocamız, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğretim üyesidir. SAMBUR’un çalışma alanları psikoloji, sosyoloji, felsefe, uluslararası ilişkiler, antropoloji başta olmak üzere insana dair her şeyi kapsamaktadır. Ulusal ve uluslararası medya kanallarında yorumlar yapan Sambur, İngilizce, Türkçe, İspanyolca,  yayınlanmış birçok akademik ve entelektüel alışma yapmıştır. Sambur, insanı anlamak yolculuğuna devam etmektedir. Hocamızın ilk yazısını bugün siz kıymetli okurlarımıza sunuyoruz.
Prof. Dr. Bilal SAMBUR bizlerle

Doktorasını Birmingham Üniversitesi’nde tamamlayan Prof.Dr. Bilal SAMBUR hocamız, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğretim üyesidir. SAMBUR’un çalışma alanları psikoloji, sosyoloji, felsefe, uluslararası ilişkiler, antropoloji başta olmak üzere insana dair her şeyi kapsamaktadır. Ulusal ve uluslararası medya kanallarında yorumlar yapan Sambur, İngilizce, Türkçe, İspanyolca,  yayınlanmış birçok akademik ve entelektüel alışma yapmıştır. Sambur, insanı anlamak yolculuğuna devam etmektedir.

Hocamızın ilk yazısını bugün siz kıymetli okurlarımıza sunuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.