Safiye Özşener ULUS Gazetesinin yeni yazarı hoşgeldi yazı ailemize

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.07.2024 - 19:41, Güncelleme: 27.07.2024 - 19:41 184 kez okundu.
 

Safiye Özşener ULUS Gazetesinin yeni yazarı hoşgeldi yazı ailemize

Safiye Özşener ULUS Gazetesinin yeni yazarı hoşgeldi yazı ailemize
Genç ve güzel yetkin, kalemi kuvvetli yazarımız Safiye Özşener 1969 Van’ da doğdu. İlk okulu Adana’da, Orta ve Lise eğitimini Van’da tamamladı. Halen, İstanbul Üniversitesi’nde öğrenci. 1986-1989’da Adana’da Sabah’ta gazeteciliğe başladı. 1989-1990’da yine Adana’da Günaydın Gazetesi’nde çalıştı. 1990-1993’de Ankara, İlçe Belediyesinde Basın Danışmanlığı yaptı. 1993’de Kamu Kurumunda çalıştı. KESK/BES Sendikası İş yeri temsilciliği yaptı. Çeşitli dergi ve interaktif gazetelerde, makale ve köşe yazarı olarak mesleğe devam etti. Aynı zamanda “Şarap Rengi Bir Zaman” adlı şiir ve Diyalektiğin Kanatsız Kuşu adlı bir öykü kitabı bulunan Safiye Özşener, bir çocuk annesidir. Değerli yazarımız Safiye Özşener’in Yayına aldığımız ilk yazısı “Sevgili Muhalefet” yazısını kendi köşesinde  buyurun birlikte okuyalım. Hoş geldin Safiye Özşener…
Safiye Özşener ULUS Gazetesinin yeni yazarı hoşgeldi yazı ailemize

Genç ve güzel yetkin, kalemi kuvvetli yazarımız Safiye Özşener 1969 Van’ da doğdu. İlk okulu Adana’da, Orta ve Lise eğitimini Van’da tamamladı. Halen, İstanbul Üniversitesi’nde öğrenci. 1986-1989’da Adana’da Sabah’ta gazeteciliğe başladı. 1989-1990’da yine Adana’da Günaydın Gazetesi’nde çalıştı. 1990-1993’de Ankara, İlçe Belediyesinde Basın Danışmanlığı yaptı. 1993’de Kamu Kurumunda çalıştı. KESK/BES Sendikası İş yeri temsilciliği yaptı. Çeşitli dergi ve interaktif gazetelerde, makale ve köşe yazarı olarak mesleğe devam etti. Aynı zamanda “Şarap Rengi Bir Zaman” adlı şiir ve Diyalektiğin Kanatsız Kuşu adlı bir öykü kitabı bulunan Safiye Özşener, bir çocuk annesidir.

Değerli yazarımız Safiye Özşener’in Yayına aldığımız ilk yazısı “Sevgili Muhalefet” yazısını kendi köşesinde  buyurun birlikte okuyalım.

Hoş geldin Safiye Özşener…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.