Sahipsiz köpeğin neden olduğu kazada ölen gencin ailesinin acısı dinmiyor

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 15.07.2024 - 17:00, Güncelleme: 15.07.2024 - 16:59 79 kez okundu.
 

Sahipsiz köpeğin neden olduğu kazada ölen gencin ailesinin acısı dinmiyor

Hatay'da kullandığı motosikletin yola aniden çıkan sahipsiz köpeğe ve ardından otomobile çarpması sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki Taner Soral'ın ağabeyi, bsahipsiz köpek sorununa çözüm bulunmasını istiyor.
HATAY (AA) - Samandağ ilçesi Sivas Şehitler Caddesi'nde 10 Haziran'da, motosikletinin önüne çıkan sahipsiz köpeğe, ardından da park halindeki otomobile çarpması nedeniyle ölen lise 12. sınıf öğrencisi Soral'ın, Kurtderesi Mahallesi'nde yaşayan ailesinin acısı dinmiyor.Çocuklarının ölümüyle sarsılan aile, bu tür kazaların bir daha yaşanmaması için sahipsiz köpekler konusunda çalışma yapılmasını talep ediyor."Sayıları gün geçtikçe artıyor"Ağabey Talip Soral, AA muhabirine, olay günü kardeşinin, annesinin şeker istemesi üzerine markete gitmek için evden çıktığını söyledi.Taner'i beklerken kaza haberini aldığını anlatan Soral, "Acımız büyük, anlatmaya sözler yetmez. Artık başka canlar yanmasın. Kardeşimin vefatına sebep olan sahipsiz hayvandı. Bu sokak hayvanları güç geçtikçe artıyor. İnsanlar da bunlardan korkuyor." dedi.Soral, tek kardeşini kaybetmenin acısını yaşadığını ifade ederek şöyle konuştu:"Biz hayvan düşmanı değiliz, onları da besliyoruz ama özellikle depremlerden sonra sahipsiz hayvanların sayısı gittikçe arttı. Saldırganlaşmaya başladılar. İleri yaştaki insanlar da bu köpeklerden korkuyor. Bu nedenle sahipsiz hayvanlara yönelik önlem alınmasını bekliyoruz. İnsanlarımız bu durumdan şikayetçi. Yetkililerden bu konuyla ilgilenmelerini istiyoruz."Kardeşinin hayallerinin yarım kaldığını vurgulayan Soral, üzüntülerinin ilk günkü gibi taze olduğunu dile getirdi.Muhabir: Hikmet Say
Hatay'da kullandığı motosikletin yola aniden çıkan sahipsiz köpeğe ve ardından otomobile çarpması sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki Taner Soral'ın ağabeyi, bsahipsiz köpek sorununa çözüm bulunmasını istiyor.

HATAY (AA) - Samandağ ilçesi Sivas Şehitler Caddesi'nde 10 Haziran'da, motosikletinin önüne çıkan sahipsiz köpeğe, ardından da park halindeki otomobile çarpması nedeniyle ölen lise 12. sınıf öğrencisi Soral'ın, Kurtderesi Mahallesi'nde yaşayan ailesinin acısı dinmiyor.

Çocuklarının ölümüyle sarsılan aile, bu tür kazaların bir daha yaşanmaması için sahipsiz köpekler konusunda çalışma yapılmasını talep ediyor.

"Sayıları gün geçtikçe artıyor"

Ağabey Talip Soral, AA muhabirine, olay günü kardeşinin, annesinin şeker istemesi üzerine markete gitmek için evden çıktığını söyledi.

Taner'i beklerken kaza haberini aldığını anlatan Soral, "Acımız büyük, anlatmaya sözler yetmez. Artık başka canlar yanmasın. Kardeşimin vefatına sebep olan sahipsiz hayvandı. Bu sokak hayvanları güç geçtikçe artıyor. İnsanlar da bunlardan korkuyor." dedi.

Soral, tek kardeşini kaybetmenin acısını yaşadığını ifade ederek şöyle konuştu:

"Biz hayvan düşmanı değiliz, onları da besliyoruz ama özellikle depremlerden sonra sahipsiz hayvanların sayısı gittikçe arttı. Saldırganlaşmaya başladılar. İleri yaştaki insanlar da bu köpeklerden korkuyor. Bu nedenle sahipsiz hayvanlara yönelik önlem alınmasını bekliyoruz. İnsanlarımız bu durumdan şikayetçi. Yetkililerden bu konuyla ilgilenmelerini istiyoruz."

Kardeşinin hayallerinin yarım kaldığını vurgulayan Soral, üzüntülerinin ilk günkü gibi taze olduğunu dile getirdi.


Muhabir: Hikmet Say

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.