Shakira Copa America finaline sahne aldı

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.07.2024 - 12:56, Güncelleme: 15.07.2024 - 12:56 204 kez okundu.
 

Shakira Copa America finaline sahne aldı

Shakira Copa America finaline sahne aldı
Güney Amerika Futbol Konfederasyonu tarafından ABD'de düzenlenen 2024 Copa America finalinde Arjantin ile Kolombiya karşı karşıya geldi. İkinci uzatma devresinde bulduğu golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılıp kupaya uzanan taraf Arjantin olurken, Shakira'nın devre arası performansı geceye damgasını vurdu. Avrupa kıtasında EURO 2024 finali heyecanı yaşanırken, dünyanın diğer tarafında ise Copa America heyecanı yaşandı. ABD'de düzenlenen 2024 Copa America finalinde Arjantin ile Kolombiya karşı karşıya geldi. Turnuvanın en başarılı takımı Arjantin; onaltıncı kez kupayı müzesine götürdü. Hard Rock Stadyumu'nu dolduran taraftarlar ve televizyon başındaki izleyiciler Shakira'nın performansını takip etti. Öte yandan Shakira'nın konseri nedeniyle devre arası 15 dakika değil, yaklaşık 25 dakika sürdü.  
Shakira Copa America finaline sahne aldı

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu tarafından ABD'de düzenlenen 2024 Copa America finalinde Arjantin ile Kolombiya karşı karşıya geldi. İkinci uzatma devresinde bulduğu golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılıp kupaya uzanan taraf Arjantin olurken, Shakira'nın devre arası performansı geceye damgasını vurdu.

Avrupa kıtasında EURO 2024 finali heyecanı yaşanırken, dünyanın diğer tarafında ise Copa America heyecanı yaşandı. ABD'de düzenlenen 2024 Copa America finalinde Arjantin ile Kolombiya karşı karşıya geldi.

Turnuvanın en başarılı takımı Arjantin; onaltıncı kez kupayı müzesine götürdü.

Hard Rock Stadyumu'nu dolduran taraftarlar ve televizyon başındaki izleyiciler Shakira'nın performansını takip etti. Öte yandan Shakira'nın konseri nedeniyle devre arası 15 dakika değil, yaklaşık 25 dakika sürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.