ULAK Haberleşme, Özbekistan-Türkiye İş Forumu'nda yer aldı

Ekonomi (AA) - Anadolu Ajansı | 27.07.2024 - 10:30, Güncelleme: 27.07.2024 - 10:19 203 kez okundu.
 

ULAK Haberleşme, Özbekistan-Türkiye İş Forumu'nda yer aldı

ULAK Haberleşme AŞ, Türk firmalarının uluslararası rekabet gücünü artırmak ve ihracat ağlarını genişletmek amacıyla düzenlenen Özbekistan-Türkiye İş Forumu'na katıldı.
ANKARA (AA) - Kurumdan yapılan açıklamaya göre, forum, Gazi Teknopark ve Bilkent Cyberpark işbirliğiyle, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlendi.Forumda, Türkiye'yi, ülkenin önde gelen bilişim firmalarından oluşan heyet geniş bir şekilde temsil etti.ULAK Haberleşme, Türk firmalarının uluslararası rekabet gücünü artırmak ve ihracat ağlarını genişletmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte Türk heyetinde yer alan 15 yerli bilişim firmasından biri oldu.İletişim alanında geliştirdiği son teknoloji ürünlerle küresel pazarda da dikkati çeken ULAK Haberleşme, forum kapsamında önemli işbirliği adımları attı.Türkiye genelinde 3 bine yakın yerli ve milli baz istasyonuyla hizmet veren ULAK Haberleşme, 4,5G'de elde ettiği başarı ve deneyimlerini 5G ve ötesi teknolojiler için referans olarak gösteriyor.Heyet, Türkiye'nin Taşkent Büyükelçisi Olgan Bekar'la da bir araya geldi.Muhabir: Mertkan Oruç
ULAK Haberleşme AŞ, Türk firmalarının uluslararası rekabet gücünü artırmak ve ihracat ağlarını genişletmek amacıyla düzenlenen Özbekistan-Türkiye İş Forumu'na katıldı.

ANKARA (AA) - Kurumdan yapılan açıklamaya göre, forum, Gazi Teknopark ve Bilkent Cyberpark işbirliğiyle, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlendi.

Forumda, Türkiye'yi, ülkenin önde gelen bilişim firmalarından oluşan heyet geniş bir şekilde temsil etti.

ULAK Haberleşme, Türk firmalarının uluslararası rekabet gücünü artırmak ve ihracat ağlarını genişletmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte Türk heyetinde yer alan 15 yerli bilişim firmasından biri oldu.

İletişim alanında geliştirdiği son teknoloji ürünlerle küresel pazarda da dikkati çeken ULAK Haberleşme, forum kapsamında önemli işbirliği adımları attı.

Türkiye genelinde 3 bine yakın yerli ve milli baz istasyonuyla hizmet veren ULAK Haberleşme, 4,5G'de elde ettiği başarı ve deneyimlerini 5G ve ötesi teknolojiler için referans olarak gösteriyor.

Heyet, Türkiye'nin Taşkent Büyükelçisi Olgan Bekar'la da bir araya geldi.


Muhabir: Mertkan Oruç

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.