X’ten yeni özellik: Yanıtlar sıralanabilecek

Bilim-Teknoloji (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.08.2024 - 12:49, Güncelleme: 12.08.2024 - 12:49 181 kez okundu.
 

X’ten yeni özellik: Yanıtlar sıralanabilecek

X, kullanıcıların gönderilere gelen yanıtları 'en alakalı yanıtlar', 'en yeni yanıtlar' ve 'en çok beğenilen yanıtlar' olarak sıralayabilmelerine olanak tanıyan yeni bir özelliği duyurdu.
X, kullanıcı deneyimini geliştirmek amacıyla gönderilere gelen yanıtları sıralama seçeneğini kullanıma sundu.  Artık kullanıcılar, gönderilere gelen yanıtları 'en alakalı yanıtlar', 'en yeni yanıtlar' ve 'en çok beğenilen yanıtlar' olarak sıralayabilecekler.  Bu yeni özellik, YouTube'da kullanılan benzer sistemin bir örneği olarak, istenilen yoruma daha kolay ulaşılmasını sağlıyor. Yanıtları sıralama seçeneği, gönderilerin yanıt bölümüne eklendi. Kullanıcılar, böylece spam veya alakasız yorumlardan kaçınarak en alakalı yorumlara hızlıca ulaşabilecekler.  Ancak, bu sıralama işlemi otomatik olarak gerçekleşmiyor; her gönderi için sıralamanın manuel olarak yapılması gerekiyor.
X, kullanıcıların gönderilere gelen yanıtları 'en alakalı yanıtlar', 'en yeni yanıtlar' ve 'en çok beğenilen yanıtlar' olarak sıralayabilmelerine olanak tanıyan yeni bir özelliği duyurdu.

X, kullanıcı deneyimini geliştirmek amacıyla gönderilere gelen yanıtları sıralama seçeneğini kullanıma sundu. 

Artık kullanıcılar, gönderilere gelen yanıtları 'en alakalı yanıtlar', 'en yeni yanıtlar' ve 'en çok beğenilen yanıtlar' olarak sıralayabilecekler. 

Bu yeni özellik, YouTube'da kullanılan benzer sistemin bir örneği olarak, istenilen yoruma daha kolay ulaşılmasını sağlıyor.

Yanıtları sıralama seçeneği, gönderilerin yanıt bölümüne eklendi. Kullanıcılar, böylece spam veya alakasız yorumlardan kaçınarak en alakalı yorumlara hızlıca ulaşabilecekler. 

Ancak, bu sıralama işlemi otomatik olarak gerçekleşmiyor; her gönderi için sıralamanın manuel olarak yapılması gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.