Yazarımız Arzu Kök'ün biri şiir kitabı olmak üzere yazdığı değerli kitapları

Yaşam (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.07.2024 - 12:53, Güncelleme: 24.07.2024 - 12:58 130 kez okundu.
 

Yazarımız Arzu Kök'ün biri şiir kitabı olmak üzere yazdığı değerli kitapları

Yazarımız Arzu Kök'ün biri şiir kitabı olmak üzere yazdığı değerli kitapları
Şair ve yazarlığı yanı sıra araştırmacı yönü ile bilinen değerli arkadaşımız Arzu Kök ULUS Gazetesi yazı ailesine katıldığını Sevgili okurlarımıza duyurmaktan onur duymaktayız. Arzu Kök’ün yazıları bugünden itibaren kendi köşesinde sizlerle beraber olacaktır. Daha önce Alevi-Bektaşi İnancında Kişiler, Terim ve Kavramlar Sözlüğü kitabını sizlere tanıtmış olduğumuz Değerli yazarın kısa bir biyografisi ile yayınladığı diğer kitapları aşağıda ilgi ve bilginize sunuyoruz. İskenderun doğumlu olup İlk, orta öğrenimini orada tamamlamış, Ankara Üniversitesinde Matematik okumuştur. Pek çok gazete ve dergide yazıları ve şiirleri yayınlanmıştır. Biri şiir olmak üzere toplamda altı kitabı bulunmaktadır. Kitapları: Yırtık Uçurtma (Şiir) Batan Gemi (Gazetelerde yayınlanmış makaleleler) Kadınlar ve Çocuklar Üzerine (Gazetelerde yayınlanmış makaleler) Geleceğini Vuran Ülke (1921-2021 arasında öldürülen öğretmenlerimiz) Ol Dost (Yunus Emre) Alevi-Bektaşi İnancında Kişiler, Terim ve Kavramlar Sözlüğü (Sözlük)  
Yazarımız Arzu Kök'ün biri şiir kitabı olmak üzere yazdığı değerli kitapları

Şair ve yazarlığı yanı sıra araştırmacı yönü ile bilinen değerli arkadaşımız Arzu Kök ULUS Gazetesi yazı ailesine katıldığını Sevgili okurlarımıza duyurmaktan onur duymaktayız.

Arzu Kök’ün yazıları bugünden itibaren kendi köşesinde sizlerle beraber olacaktır.

Daha önce Alevi-Bektaşi İnancında Kişiler, Terim ve Kavramlar Sözlüğü kitabını sizlere tanıtmış olduğumuz Değerli yazarın kısa bir biyografisi ile yayınladığı diğer kitapları aşağıda ilgi ve bilginize sunuyoruz.

İskenderun doğumlu olup İlk, orta öğrenimini orada tamamlamış, Ankara Üniversitesinde Matematik okumuştur. Pek çok gazete ve dergide yazıları ve şiirleri yayınlanmıştır. Biri şiir olmak üzere toplamda altı kitabı bulunmaktadır. Kitapları:

Yırtık Uçurtma (Şiir)

Batan Gemi (Gazetelerde yayınlanmış makaleleler)

Kadınlar ve Çocuklar Üzerine (Gazetelerde yayınlanmış makaleler)

Geleceğini Vuran Ülke (1921-2021 arasında öldürülen öğretmenlerimiz)

Ol Dost (Yunus Emre)

Alevi-Bektaşi İnancında Kişiler, Terim ve Kavramlar Sözlüğü (Sözlük)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.