Ali Eralp - Eğitimci-Araştırmacı-Yazar
Köşe Yazarı
Ali Eralp - Eğitimci-Araştırmacı-Yazar
 

VATANIMIZI KADINLAR VE ATATÜRKÇÜ GENÇLER KURTARACAKTIR…

22 yıldan bu yana mollalar, çeteler, vatansız sığınmacılar “Köpeksiz köy bulmuşlar, eli değneksiz geziyorlar.” Ülkemizi cehenneme çevirdiler… Çünkü ortada muhalefet yok. Soygunu, sömürüyü, çeteleri, Atatürkçü düzeni değiştirenleri, yasaları paspas gibi çiğneyenleri engelleyen bir güç yok. Bu muhalefet kimsede umut bırakmadı. Muhalefet partisi eski başkanı bir zamanlar, “2,5 milyon mühürsüz oy kullanma olayını mahkemeye götüreni partiden atarım.” demişti. Ne belalar geldiyse başımıza ondan sonra gelmişti… 2,5 milyon geçersiz oya o zaman itiraz edilseydi belki de bugün AKP iktidarı diye bir iktidar olmayacaktı… Ama bu böyle devam etmeyecek. Bu vatanı kadınlar ve Atatürk gençliği kurtaracaktır. Gerici çevreler teğmenlere bu nedenle, Mustafa Kemal’in askerleriyiz” dedikleri için saldırmaktadırlar. Dünyanın her yerinde kadınlar insanlığın özgürleşmesine, uygarlaşmasına öncülük yapmışlardır. İran’da, Afganistan’da, Çin’de, Şili’de, Almanya’da ve ülkemizde hep en önde olmuşlardır. Bu dün de böyleydi, bugün de böyle, yarın da böyle olacaktır. Kurtuluş savaşımızda Karafatma, Ayşe Hanım, Hatice Hanım, Tayyar Rahmiye, Melek Hanım, Tarsuslu Kara Fatma, Gaziantepli Yirik Fatma, Nazife Kadın, Gördesli Makbule, Asker Saime Hanım nasıl mücadele etmişse günümüzün Kara Fatmaları da yine kolları sıvayacak mücadeleye girişeceklerdir. Biz “Atatürk’ün kızlarıyız” diyen FİLENİN SULTANLARI ve basketbolcularımız, her türlü engellemeye rağmen Türk gücünü, kararlılığını tüm dünyaya kanıtlamışlardır. Sadece onlar mı? Milli yüzücülerimiz, güreşçilerimiz, boksörlerimiz, tenisçilerimiz ve iktidarın haksız, hukuksuz uygulamalarına, siyasallaşmış devlet kurumlarına karşı çıkan, meydanlara dökülen yiğit kadınlarımız, sadece Türk halkına değil, miskin, yandaş, kontrollü muhalefete de örnek ve kılavuz olmaktadırlar. Ne demişti büyük Atatürk? “Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. İktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.” Evet, sevgili ATAM, senin yolundan, izinden giden gençlerimiz de kadınlarımız da dimdik ayaktadırlar. Vatan kurtulana dek mücadeleye devam edeceklerdir. Sen rahat uyu. Koltuk sevdalısı muhalefet, yandaşlık yapsa da onlar bu mücadeleyi yine zaferle bitireceklerdir.    
Ekleme Tarihi: 04 Ekim 2024 - Cuma

VATANIMIZI KADINLAR VE ATATÜRKÇÜ GENÇLER KURTARACAKTIR…

22 yıldan bu yana mollalar, çeteler, vatansız sığınmacılar “Köpeksiz köy bulmuşlar, eli değneksiz geziyorlar.”

Ülkemizi cehenneme çevirdiler…

Çünkü ortada muhalefet yok. Soygunu, sömürüyü, çeteleri, Atatürkçü düzeni değiştirenleri, yasaları paspas gibi çiğneyenleri engelleyen bir güç yok.

Bu muhalefet kimsede umut bırakmadı.

Muhalefet partisi eski başkanı bir zamanlar, “2,5 milyon mühürsüz oy kullanma olayını mahkemeye götüreni partiden atarım.” demişti.

Ne belalar geldiyse başımıza ondan sonra gelmişti… 2,5 milyon geçersiz oya o zaman itiraz edilseydi belki de bugün AKP iktidarı diye bir iktidar olmayacaktı…

Ama bu böyle devam etmeyecek. Bu vatanı kadınlar ve Atatürk gençliği kurtaracaktır.

Gerici çevreler teğmenlere bu nedenle, Mustafa Kemal’in askerleriyiz” dedikleri için saldırmaktadırlar.

Dünyanın her yerinde kadınlar insanlığın özgürleşmesine, uygarlaşmasına öncülük yapmışlardır. İran’da, Afganistan’da, Çin’de, Şili’de, Almanya’da ve ülkemizde hep en önde olmuşlardır.

Bu dün de böyleydi, bugün de böyle, yarın da böyle olacaktır.

Kurtuluş savaşımızda Karafatma, Ayşe Hanım, Hatice Hanım, Tayyar Rahmiye, Melek Hanım, Tarsuslu Kara Fatma, Gaziantepli Yirik Fatma, Nazife Kadın, Gördesli Makbule, Asker Saime Hanım nasıl mücadele etmişse günümüzün Kara Fatmaları da yine kolları sıvayacak mücadeleye girişeceklerdir.

Biz “Atatürk’ün kızlarıyız” diyen FİLENİN SULTANLARI ve basketbolcularımız, her türlü engellemeye rağmen Türk gücünü, kararlılığını tüm dünyaya kanıtlamışlardır.

Sadece onlar mı? Milli yüzücülerimiz, güreşçilerimiz, boksörlerimiz, tenisçilerimiz ve iktidarın haksız, hukuksuz uygulamalarına, siyasallaşmış devlet kurumlarına karşı çıkan, meydanlara dökülen yiğit kadınlarımız, sadece Türk halkına değil, miskin, yandaş, kontrollü muhalefete de örnek ve kılavuz olmaktadırlar.

Ne demişti büyük Atatürk? “Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

İktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.”

Evet, sevgili ATAM, senin yolundan, izinden giden gençlerimiz de kadınlarımız da dimdik ayaktadırlar. Vatan kurtulana dek mücadeleye devam edeceklerdir. Sen rahat uyu.

Koltuk sevdalısı muhalefet, yandaşlık yapsa da onlar bu mücadeleyi yine zaferle bitireceklerdir.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.