Günün Getirdikleri - Ertuğrul MAT - E.Milletvekili
Köşe Yazarı
Günün Getirdikleri - Ertuğrul MAT - E.Milletvekili
 

SONUN BAŞI. 

Biz 1957" den beri bu sokakta yürüyoruz.. Siz o zamanlar ana memesindeyiz.. Düşe kalka bugünlere geldik. Size bir "Yorgun savaşçı " nasihati: Adaleti yerlerde süründürdünüz, kimsenin güveni kalmadı. Eğer, İmamoğlu hakkında verilen kararın onanması ile oyunu yeniden kurmaya kalkarsanız, kaos yaratırsınız. Eğer, "Adaletin tahakkukunda halk da yer alacak." diyerek " Jüri " sistemini getirip, jüriye de, halk temsilcisi maskesi altında, imamın karısını, menzil yolcusunu, Cübbeli'nin yavrusunu sokarsanız, bunun altından kalkamazsınız.  Biz " yorgun savaşçıyız.." Feleğin kahrını da, sefasını da gördük.. Vurulup düştükten sonra ayağa tekrar kalkmasını da, hesap vermesini de, tekrar savaşmasını da öğrendik.. Biz namuslu ve vatanseverdik. Siz ne hesap verebilir, ne dikilebilir, ne yeniden ayağa kalkabilirsiniz. Son.. Bu yazının değil, sizin sonunuz.  
Ekleme Tarihi: 22 Ağustos 2024 - Perşembe

SONUN BAŞI. 

Biz 1957" den beri bu sokakta yürüyoruz..

Siz o zamanlar ana memesindeyiz..

Düşe kalka bugünlere geldik.

Size bir "Yorgun savaşçı " nasihati:

Adaleti yerlerde süründürdünüz, kimsenin güveni kalmadı.

Eğer, İmamoğlu hakkında verilen kararın onanması ile oyunu yeniden kurmaya kalkarsanız, kaos yaratırsınız.

Eğer, "Adaletin tahakkukunda halk da yer alacak." diyerek " Jüri " sistemini getirip, jüriye de, halk temsilcisi maskesi altında, imamın karısını, menzil yolcusunu, Cübbeli'nin yavrusunu sokarsanız, bunun altından kalkamazsınız. 

Biz " yorgun savaşçıyız.." Feleğin kahrını da, sefasını da gördük..

Vurulup düştükten sonra ayağa tekrar kalkmasını da, hesap vermesini de, tekrar savaşmasını da öğrendik..

Biz namuslu ve vatanseverdik.

Siz ne hesap verebilir, ne dikilebilir, ne yeniden ayağa kalkabilirsiniz.

Son..

Bu yazının değil, sizin sonunuz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.