Ertuğrul Mat-Günün Getirdikleri-E.Milletvekili
Köşe Yazarı
Ertuğrul Mat-Günün Getirdikleri-E.Milletvekili
 

YEMİN

-Takip ettiğim tarikat, cemaat  ve adalet politikaları ile:  “Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü tehlikeye soktuğumuza” -Seçimi kazanmak için Abdullah ve Osman  Öçalan ile yaptığımız doğrudan, Kandil’le ‘Çözüm süreci’ adı altında  İsveç’te kurumlarımızla yaptığımız  görüşmeler ve Hüdapar’ la kurduğumuz ortaklıkla “Milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyamadığımıza” Devlet Başkanlığı ile Parti Başkanlığı’nın karıştırarak, anayasal  organlar arasındaki anayasal düzeni bozarak, devletin  en önemli kurullarına liyakati unutarak ‘ kullar’ atadığımıza, siyasi rakiplerimize her türlü evrensel değerleri unutarak ve devlet kurumlarına  emirler yağdırdığımız, böylece “Anayasaya, hukukun üstünlüğüne, demokrasiye inanmadığımıza,” Kadir Mısıroğlu, Ali Erbaş, İsmail Kahraman, Mustafa Armağan  ve Şevki Yılmaz gibi kafaları Hilafet’te kalmış  insanlara gösterdiğimiz itibar ile “Atatürk ilke ve inkılaplarına ve laik Cumhuriyet ilkesine bağlı kalmadığımıza ,” Milleti ikiye ayırarak, bizden olmayanlara acımayarak, yurttaşlarımıza eşit, adil  ve müşfik davranmayarak, “Milletin huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerinden yararlanması ülküsünden ayrıldığımıza” Ülkemizdeki insanları, cemaat ve tarikat tedrisatına inananlar-inanmayanalar, namaz kılanlar-kılmayanlar, oruç tutanlar-tutmayanlar içki içenler-içmeyenler, başını örtenler-örtmeyenler, diye sınıflayarak, “Türkiye Cumhuriyeti’nin şan ve şerefini korumak, yüceltmek ve üzerimize aldığımız görevleri tarafsızlıkla yerine getirmek için bütün gücümle çalışmadığımıza Büyük Türk Milleti ve tarih huzurunda, namusumuz ve şerefimiz üzerine and içeriz."   SİZ SUSUYORSUNUZ!   - Adam, Atatürk' ün kurduğu Meclise giriyor,  o Meclis'in bütçesinden maaş alıyor, Atatürk' e küfrediyor.. Siz susuyorsnuz. - Kadın, 1928 ' de Kanada' nın  Alberta Eyaleti'ndeki Calgary şehrinde, insan sayılmazken 1934' ten beri seçilme hakkını kendisine tanıyan Atatürk' e küfredilmesini görmezden geliyor.. Siz susuyorsunuz. -Adam, mehdiliğini ilân edip, bir otele çöküyor, yeni bir Adnan Oktar vak' ası yaşanıyor; küçücük kızlardan kendisine harem kuruyor, mehdiliğine inanan geri zeķâlıları köle gibi kullanıyor.. Aileler otelin önünde günlerce " Çocuklarımızı geri ver! " diye ağlıyor.. Esra Erol ATV ' deki programında günlerdir yırtınıyor. Siz Ey Kaymakam, siz Ey Vali, siz Ey Polis Müdürü, siz Ey Savcı, siz Ey Aile Bakanı.. Siz Ey... Ey.... Ey... susuyorsunuz.. - Adam  taş ocakları, adam altın madeni, adam turizm yatırımı, .adam gökdelenler dikeceğim diye,  sadece bizim değil, sadece çocuklarımızın değil, sadece ülkemizin değil, dünyamızın yarınını çalıyor  siz susuyorsunuz.    
Ekleme Tarihi: 01 Mart 2024 - Cuma

YEMİN

-Takip ettiğim tarikat, cemaat  ve adalet politikaları ile:

 “Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü tehlikeye soktuğumuza”

-Seçimi kazanmak için Abdullah ve Osman  Öçalan ile yaptığımız doğrudan, Kandil’le ‘Çözüm süreci’ adı altında  İsveç’te kurumlarımızla yaptığımız  görüşmeler ve Hüdapar’ la kurduğumuz ortaklıkla

“Milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyamadığımıza”

Devlet Başkanlığı ile Parti Başkanlığı’nın karıştırarak, anayasal  organlar arasındaki anayasal düzeni bozarak, devletin  en önemli kurullarına liyakati unutarak ‘ kullar’ atadığımıza, siyasi rakiplerimize her türlü evrensel değerleri unutarak ve devlet kurumlarına  emirler yağdırdığımız, böylece

“Anayasaya, hukukun üstünlüğüne, demokrasiye inanmadığımıza,”

Kadir Mısıroğlu, Ali Erbaş, İsmail Kahraman, Mustafa Armağan  ve Şevki Yılmaz gibi kafaları Hilafet’te kalmış  insanlara gösterdiğimiz itibar ile

“Atatürk ilke ve inkılaplarına ve laik Cumhuriyet ilkesine bağlı kalmadığımıza ,”

Milleti ikiye ayırarak, bizden olmayanlara acımayarak, yurttaşlarımıza eşit, adil  ve müşfik davranmayarak,

“Milletin huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerinden yararlanması ülküsünden ayrıldığımıza”

Ülkemizdeki insanları, cemaat ve tarikat tedrisatına inananlar-inanmayanalar, namaz kılanlar-kılmayanlar, oruç tutanlar-tutmayanlar içki içenler-içmeyenler, başını örtenler-örtmeyenler, diye sınıflayarak,

“Türkiye Cumhuriyeti’nin şan ve şerefini korumak, yüceltmek ve üzerimize aldığımız görevleri tarafsızlıkla yerine getirmek için bütün gücümle çalışmadığımıza Büyük Türk Milleti ve tarih huzurunda, namusumuz ve şerefimiz üzerine and içeriz."

 

SİZ SUSUYORSUNUZ!

 

- Adam, Atatürk' ün kurduğu Meclise giriyor,  o Meclis'in bütçesinden maaş alıyor, Atatürk' e küfrediyor..

Siz susuyorsnuz.

- Kadın, 1928 ' de Kanada' nın  Alberta Eyaleti'ndeki Calgary şehrinde, insan sayılmazken 1934' ten beri seçilme hakkını kendisine tanıyan Atatürk' e küfredilmesini görmezden geliyor..

Siz susuyorsunuz.

-Adam, mehdiliğini ilân edip, bir otele çöküyor, yeni bir Adnan Oktar vak' ası yaşanıyor; küçücük kızlardan kendisine harem kuruyor, mehdiliğine inanan geri zeķâlıları köle gibi kullanıyor..

Aileler otelin önünde günlerce " Çocuklarımızı geri ver! " diye ağlıyor..

Esra Erol ATV ' deki programında günlerdir yırtınıyor.

Siz Ey Kaymakam, siz Ey Vali, siz Ey Polis Müdürü, siz Ey Savcı, siz Ey Aile Bakanı..

Siz Ey... Ey.... Ey... susuyorsunuz..

- Adam  taş ocakları, adam altın madeni, adam turizm yatırımı, .adam gökdelenler dikeceğim diye,  sadece bizim değil, sadece çocuklarımızın değil, sadece ülkemizin değil, dünyamızın yarınını çalıyor  siz susuyorsunuz.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.