Günün Getirdikleri - Ertuğrul MAT - E.Milletvekili
Köşe Yazarı
Günün Getirdikleri - Ertuğrul MAT - E.Milletvekili
 

ADALET BAKANI'NA

"Narin' i öldürenler en ağır cezayı alacaklar." diye buyurmuş.. Sizin işiniz değil bu Sayın Bakan. Hakimler karar verecek. Siz bu davanın seyrinde, Galip Ensarioğlu' nu uzak tutun yeter. Siz, bu davanın seyrinde, tarikatçıların , cemaatçıların, ağaların, aşiret liderlerinin delilleri karartmasını önleyin yeter. Siz bu davayı Ak Partili avukatlardan devşirilmiş, savcı hâkim ve avukatlara bırakmayın yeter. Siz, kanunlarımızın evrensel insan haklarına uyumluluğunu temin edin, sizi "tensip ve direktiferi ile yöneten "Sayın Tek Adam'a" Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ile Türk Anayasa Mahkemesi Kararları' nın önemini anlatın yeter.. "Gölge etmeyin!"   “Adalet başka ihsan istemez."
Ekleme Tarihi: 09 Ekim 2024 - Çarşamba

ADALET BAKANI'NA

"Narin' i öldürenler en ağır cezayı alacaklar." diye buyurmuş..

Sizin işiniz değil bu Sayın Bakan. Hakimler karar verecek. Siz bu davanın seyrinde, Galip Ensarioğlu' nu uzak tutun yeter.

Siz, bu davanın seyrinde, tarikatçıların , cemaatçıların, ağaların, aşiret liderlerinin delilleri karartmasını önleyin yeter.

Siz bu davayı Ak Partili avukatlardan devşirilmiş, savcı hâkim ve avukatlara bırakmayın yeter.

Siz, kanunlarımızın evrensel insan haklarına uyumluluğunu temin edin, sizi "tensip ve direktiferi ile yöneten "Sayın Tek Adam'a" Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ile Türk Anayasa Mahkemesi Kararları' nın önemini anlatın yeter..

"Gölge etmeyin!"  

“Adalet başka ihsan istemez."

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.