Günün Getirdikleri - Ertuğrul MAT - E.Milletvekili
Köşe Yazarı
Günün Getirdikleri - Ertuğrul MAT - E.Milletvekili
 

ARZ..

Saraydan çıkınız. Sosyal Demokrat Devlet adamları gibi mütevazı bir eve geçiniz, danışman kadronuzu dağıtınız. Zaten bir faydaları yok, siz ne emrederseniz, ona göre düşünüyor, onu söylüyorlar. Koruma ordusunu dağıtınız, partiniz değil seçimi siz kazanıyorsunuz. Sizi halife sanan ve bu sebeple peşinizden sevgiyle dağ, bayır demeden koşan milyonlardan mı korunacaksınız ki! O makam arabalarınızı da iade ediniz, uçakları satınız. İşe bir yerli araba, bir özel kalem müdürü ve bir korumayla gidiniz, yurt içi ve yurt dış seyahatlerinizi da tarifeli uçakla uçunuz.  O zaman emeklinin hayatını zehir etmenize, hazine için para basmanıza, kredi kuruluşlarının kapısını çalmanıza gerek kalmayacak. Kapatın sarayı.. Göreceksiniz.: Her şey güllük, güneşlik olacak  
Ekleme Tarihi: 31 Temmuz 2024 - Çarşamba

ARZ..

Saraydan çıkınız.

Sosyal Demokrat Devlet adamları gibi mütevazı bir eve geçiniz, danışman kadronuzu dağıtınız. Zaten bir faydaları yok, siz ne emrederseniz, ona göre düşünüyor, onu söylüyorlar.

Koruma ordusunu dağıtınız, partiniz değil seçimi siz kazanıyorsunuz.

Sizi halife sanan ve bu sebeple peşinizden sevgiyle dağ, bayır demeden koşan milyonlardan mı korunacaksınız ki!

O makam arabalarınızı da iade ediniz, uçakları satınız.

İşe bir yerli araba, bir özel kalem müdürü ve bir korumayla gidiniz, yurt içi ve yurt dış seyahatlerinizi da tarifeli uçakla uçunuz. 

O zaman emeklinin hayatını zehir etmenize, hazine için para basmanıza, kredi kuruluşlarının kapısını çalmanıza gerek kalmayacak.

Kapatın sarayı..

Göreceksiniz.:

Her şey güllük, güneşlik olacak

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.