Günün Yazıları - Mehmet Arif DEMİRER - TEKAR (Türk Ermeni Araştırmaları Vakfı Başkanı)
Köşe Yazarı
Günün Yazıları - Mehmet Arif DEMİRER - TEKAR (Türk Ermeni Araştırmaları Vakfı Başkanı)
 

Ermeni Sahtekarlığının Amerikalı Sözcüleri

Bir Amerikan filminde (Man On A Ledge, 2012) Kötü Adam, 20 milyon dolar değerinde elmasının İyi Adam tarafından çalındığını iddia eder. İyi Adamı tutuklattırır. Sigortadan elmasın değerine yakın nakit para alır, bozulmuş olan işlerini düzeltir. Çalındığını iddia ettiği elmas gizli bir kasasındadır. İyi Adam çok uğraşarak gerçeğin ortaya çıkmasını sağlar. Tutukluluk hali kalkar. Filmin sonu. 1915 model filmde (Ermeni Soykırımı) İyi Adam Müslüman Türk, Kötü Adam da Hristiyan Ermenilerdir. 20 milyon değerindeki elmas ise Müslüman Türkler tarafından katledildiği iddia edilen 1.5 milyon Hristiyan Osmanlı Ermeni’sidir.       Bu, 1915 model, filmde İyi Adam (TEKAR Vakfı) kimsenin itiraz edemeyeceği belge ve yayınlara dayalı olarak 1 586 000 Osmanlı Ermeni’sinin HAYATTA olduğunu kanıtlar. Tutukluluk hali kalkmaz = 30 Hristiyan Ülkenin Parlamento Kararları değişmez, iptal olmaz. Film sona ermez. Devam eder.   Neden? Çünkü; 90 milyon Türk milleti BU konu ile ilgilenmez, anlı-şanlı Türk Medyasının yeterli kadrosu yoktur , Türk Siyasetçisi kendisine en kısa vadede oy veya ün kazandırmayan hiçbir konu ile ilgilenmez. Bu durumda Türkiye içinden çıkan cılız bir ses Türkiye dışında bir işe yaramaz. Konu ile ilgilenebilecek, kesinlikle ilgilenmesi gereken, Türk İş Dünyası var. 2023 yılında 256 milyar dolar ihracat gerçekleştirmiş. Yaklaşık GÜNDE 20+ milyar Lira. Bu, ikna ve seferber olduğu takdirde, 1915 model filmde İyi Adamın haklılığının tanıtımı için para sorunu olmayacak demektir. Ancak hemen belirteyim, filmin Kötü Adamının sahtekarlığının Sözcüleri çok güçlü: ABD Başkanları.   İNGİLİZ GAZETECİLİĞİNDE DEĞİŞİMİN BİR ÖRNEĞİ – İKİ THE TIMES GAZETESİ 30 Ekim 1923, sayfa 12. İngiltere için Yurtdışı haberler bölümünün son sayfasında önemi vurgulanmamış bir haber yazısının başlığı: “Kemal Paşa İktidara Uzanıyor” Alt başlıklar: “Türkiye Cumhuriyeti. Hükümet Krizinin Uzantısı” Ve The Times’ın olayı önemsizleştirme çabası: Türkiye’de Cumhuriyet’in ilanı, dünyada İLK Müslüman Cumhuriyet rejiminin ilanı değil, sadece “hükümet kurulamamasına ilişkin bir krizi aşmak” ve daha da önemlisi, “bir diktatörlüğü yasallaştırma” girişimidir. Özet sonuç: The Times’a göre 29 Ekim 1923 tarihinde Mustafa Kemal Paşa bir DİKTATÖRDÜR. 9 Ağustos 1938: 40 sayfa muhteşem bir Türkiye Eki: The Tukish Number. Kapakta Ankara Ulus Meydanındaki Zafer Abidesi. Ana sayfanın ortasında ATATÜRK fotoğrafı ve yan yana üç sözcük: ASKER – DEVLET ADAMI - LİDER  
Ekleme Tarihi: 21 Haziran 2024 - Cuma

Ermeni Sahtekarlığının Amerikalı Sözcüleri

Bir Amerikan filminde (Man On A Ledge, 2012) Kötü Adam, 20 milyon dolar değerinde elmasının İyi Adam tarafından çalındığını iddia eder. İyi Adamı tutuklattırır. Sigortadan elmasın değerine yakın nakit para alır, bozulmuş olan işlerini düzeltir. Çalındığını iddia ettiği elmas gizli bir kasasındadır.

İyi Adam çok uğraşarak gerçeğin ortaya çıkmasını sağlar. Tutukluluk hali kalkar. Filmin sonu.

1915 model filmde (Ermeni Soykırımı) İyi Adam Müslüman Türk, Kötü Adam da Hristiyan Ermenilerdir. 20 milyon değerindeki elmas ise Müslüman Türkler tarafından katledildiği iddia edilen 1.5 milyon Hristiyan Osmanlı Ermeni’sidir.      

Bu, 1915 model, filmde İyi Adam (TEKAR Vakfı) kimsenin itiraz edemeyeceği belge ve yayınlara dayalı olarak 1 586 000 Osmanlı Ermeni’sinin HAYATTA olduğunu kanıtlar. Tutukluluk hali kalkmaz = 30 Hristiyan Ülkenin Parlamento Kararları değişmez, iptal olmaz. Film sona ermez. Devam eder.  

Neden?

Çünkü; 90 milyon Türk milleti BU konu ile ilgilenmez, anlı-şanlı Türk Medyasının yeterli kadrosu yoktur , Türk Siyasetçisi kendisine en kısa vadede oy veya ün kazandırmayan hiçbir konu ile ilgilenmez. Bu durumda Türkiye içinden çıkan cılız bir ses Türkiye dışında bir işe yaramaz.

Konu ile ilgilenebilecek, kesinlikle ilgilenmesi gereken, Türk İş Dünyası var. 2023 yılında 256 milyar dolar ihracat gerçekleştirmiş. Yaklaşık GÜNDE 20+ milyar Lira. Bu, ikna ve seferber olduğu takdirde, 1915 model filmde İyi Adamın haklılığının tanıtımı için para sorunu olmayacak demektir.

Ancak hemen belirteyim, filmin Kötü Adamının sahtekarlığının Sözcüleri çok güçlü: ABD Başkanları.

 

İNGİLİZ GAZETECİLİĞİNDE DEĞİŞİMİN BİR ÖRNEĞİ – İKİ THE TIMES GAZETESİ

30 Ekim 1923, sayfa 12. İngiltere için Yurtdışı haberler bölümünün son sayfasında önemi vurgulanmamış bir haber yazısının başlığı:

“Kemal Paşa İktidara Uzanıyor”

Alt başlıklar:

“Türkiye Cumhuriyeti. Hükümet Krizinin Uzantısı”

Ve The Times’ın olayı önemsizleştirme çabası: Türkiye’de Cumhuriyet’in ilanı, dünyada İLK Müslüman Cumhuriyet rejiminin ilanı değil, sadece “hükümet kurulamamasına ilişkin bir krizi aşmak” ve daha da önemlisi, “bir diktatörlüğü yasallaştırma” girişimidir. Özet sonuç:

The Times’a göre 29 Ekim 1923 tarihinde Mustafa Kemal Paşa bir DİKTATÖRDÜR.

9 Ağustos 1938: 40 sayfa muhteşem bir Türkiye Eki: The Tukish Number. Kapakta Ankara Ulus Meydanındaki Zafer Abidesi. Ana sayfanın ortasında ATATÜRK fotoğrafı ve yan yana üç sözcük:

ASKER – DEVLET ADAMI - LİDER

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.