Ertuğrul Mat-Günün Getirdikleri-E.Milletvekili
Köşe Yazarı
Ertuğrul Mat-Günün Getirdikleri-E.Milletvekili
 

BİNİNCİ KEZ

Menderesle Fatin Rüştu'yü asmasaydınız, Demirel' i darbelerle yolundan alıkoymasaydınız, bugün Avrupa Birliği üyesiydik. Sizin kafanın bizi getirdiği yer, Hazret- i İsa'nın dünyaya tekrar gelmesini söylemek bile Avrupa Birliği' ne gireceğimizi söylemekten bile daha inandırıcıdır. Bütün Avrupa' da sağ politikalar yükselirken, bu imkânsız. İki de bir atıp tutmayın. 5 senedir yazıp duruyoruz, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararlarına uymazsanız anayasayı çiğnersiniz. O mahkemeyi, muma çevirdiğiniz bizim mahkemeler gibi sanmayınız, o mahkemenin gücü sizi kurucusu olduğumuz Avrupa Konseyi'nin kapısının önüne koyar. Diplomalı mı diplomasız mı olduğunuz önemli değil.. Siz artık siyaseten ölüsünüz. Cehenneme çevirdiğiniz siyasette de, sizin gibi siyasetçileri bekleyen cehennemde de artık diplomanın önemi yok. Çok kolay yalan söylüyorsunuz, size çok kolay inanan bir nesil yetiştiriyorsunuz.  Bizim son günlerimizi zedeleyen çocuklarımızın yarınlarını, umutlarını ve bu ülkede yaşama arzularını çaldınız.. Onların Avrupa Birliği ülkelerinde yaşayan gençler gibi yarınlarından emin olmak duygusunu yok ettiniz. Sizin danışmanlarınızın size söyleyemediği bir şeyi size söyleyeyim. Ya Kavala ile Demirtaş hakkında kararı size de, sizin "Osman Kavala, Abdullah Öcalan’dan daha tehlikelidir." diyebilen geri zekalı adamlarınıza da kabul ettirecekler, ya da, sizi Avrupa Konseyi'nden atacaklar. O zaman ne olacak biliyor musunuz? Size, o çok sevdiğiniz Araplardan da, o çok sevdiğiniz Hamas' tan da," Ne selâmın aleyküm, ne Aleykümselâm."  
Ekleme Tarihi: 21 Haziran 2024 - Cuma

BİNİNCİ KEZ

Menderesle Fatin Rüştu'yü asmasaydınız, Demirel' i darbelerle yolundan alıkoymasaydınız, bugün Avrupa Birliği üyesiydik.

Sizin kafanın bizi getirdiği yer, Hazret- i İsa'nın dünyaya tekrar gelmesini söylemek bile Avrupa Birliği' ne gireceğimizi söylemekten bile daha inandırıcıdır.

Bütün Avrupa' da sağ politikalar yükselirken, bu imkânsız.

İki de bir atıp tutmayın.

5 senedir yazıp duruyoruz, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararlarına uymazsanız anayasayı çiğnersiniz.

O mahkemeyi, muma çevirdiğiniz bizim mahkemeler gibi sanmayınız, o mahkemenin gücü sizi kurucusu olduğumuz Avrupa Konseyi'nin kapısının önüne koyar.

Diplomalı mı diplomasız mı olduğunuz önemli değil..

Siz artık siyaseten ölüsünüz.

Cehenneme çevirdiğiniz siyasette de, sizin gibi siyasetçileri bekleyen cehennemde de artık diplomanın önemi yok.

Çok kolay yalan söylüyorsunuz, size çok kolay inanan bir nesil yetiştiriyorsunuz. 

Bizim son günlerimizi zedeleyen çocuklarımızın yarınlarını, umutlarını ve bu ülkede yaşama arzularını çaldınız..

Onların Avrupa Birliği ülkelerinde yaşayan gençler gibi yarınlarından emin olmak duygusunu yok ettiniz.

Sizin danışmanlarınızın size söyleyemediği bir şeyi size söyleyeyim.

Ya Kavala ile Demirtaş hakkında kararı size de, sizin "Osman Kavala, Abdullah Öcalan’dan daha tehlikelidir." diyebilen geri zekalı adamlarınıza da kabul ettirecekler, ya da, sizi Avrupa Konseyi'nden atacaklar.

O zaman ne olacak biliyor musunuz?

Size, o çok sevdiğiniz Araplardan da, o çok sevdiğiniz Hamas' tan da," Ne selâmın aleyküm, ne Aleykümselâm."

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.