Nevzat SELVİ
Köşe Yazarı
Nevzat SELVİ
 

Hal-i Pür Melalimiz

Bu sıcak yaz günlerinde yazı yazmak zor. Zaten içinde bulunduğumuz ortam “Ben Yorgunum Hayat” dedirtecek cinsten. Bugünkü (30 Haziran) Karar Gazetesinde Sayın Ahmet Taşgetiren Hocamızın yazdığı ve bu zor günlerde hal-i pür melalimizi gayet güzel anlatan yazısına, okuyucularından birinin “Ötükenlikurt) adıyla gelen bir mesajı aşağıda izninizle tekrar edeceğim. “ÖTÜKENLİKURT  Bu millete oynanan, adi bir oyun gibi, Toplum bıçak yalıyor, kurbanlık koyun gibi... Özgürlük isteyenler, derin kedere dalar, Çünkü ona saldırır, şerefsiz magandalar... Aydınlar korkusundan, yürüyor sine sine, Konuşunca jop iner, aniden tepesine... Otoriter olmayı, sanıyor ki, şeref şan, Sivil toplum kalmadı, tamamı ürkek tavşan... Diplomasız bir molla, her gün hava atıyor, Narkoz verdi millete, memleketi satıyor... MS. Durum bundan ibaret!” Evet sayın vatandaşlarım durum bundan ibaret. Gri listeye bir halt edip girdik ama çıktık ya artık ona şükür.    
Ekleme Tarihi: 30 Haziran 2024 - Pazar

Hal-i Pür Melalimiz

Bu sıcak yaz günlerinde yazı yazmak zor. Zaten içinde bulunduğumuz ortam “Ben Yorgunum Hayat” dedirtecek cinsten.

Bugünkü (30 Haziran) Karar Gazetesinde Sayın Ahmet Taşgetiren Hocamızın yazdığı ve bu zor günlerde hal-i pür melalimizi gayet güzel anlatan yazısına, okuyucularından birinin “Ötükenlikurt) adıyla gelen bir mesajı aşağıda izninizle tekrar edeceğim.

“ÖTÜKENLİKURT 

Bu millete oynanan, adi bir oyun gibi,
Toplum bıçak yalıyor, kurbanlık koyun gibi...

Özgürlük isteyenler, derin kedere dalar,
Çünkü ona saldırır, şerefsiz magandalar...

Aydınlar korkusundan, yürüyor sine sine,
Konuşunca jop iner, aniden tepesine...

Otoriter olmayı, sanıyor ki, şeref şan,
Sivil toplum kalmadı, tamamı ürkek tavşan...

Diplomasız bir molla, her gün hava atıyor,
Narkoz verdi millete, memleketi satıyor... MS.

Durum bundan ibaret!”

Evet sayın vatandaşlarım durum bundan ibaret. Gri listeye bir halt edip girdik ama çıktık ya artık ona şükür.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.