Arda Güler Real Madrid-Bayern Münih maçına damga vuracak

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.05.2024 - 13:32, Güncelleme: 08.05.2024 - 13:32 211 kez okundu.
 

Arda Güler Real Madrid-Bayern Münih maçına damga vuracak

Arda Güler Real Madrid-Bayern Münih maçına damga vuracak
Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, LaLiga'nın son haftalarına girilirken takımında daha fazla forma şansı elde etmeye başladı. Real Madrid, bu sezonun en önemli maçlarından biri olan Şampiyonlar Ligi rövanşında Bayern Münih'i ağırlayacak. Ancak bu heyecan verici maç öncesi, İspanyol devinde önemli bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak geniş yankı uyandıran Arda Güler, uzun süre sakatlık sorunu çekmişti. İyileştikten sonra geniş kadroda yer almaya başlayan genç yıldız, İspanyol devinin yoğun maç takviminde yeteri kadar süre alamamıştı. La Liga'nın son haftalarında Carlo Ancelotti tarafından kadroda tercih edilmeye başlayan Arda, gösterdiği performans ile taraftarları mest etmeyi başardı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden Real Madrid, yarı finalde Bayern Münih ile karşılaşacak. Carlo Ancelotti ve öğrencileri rövanş maçında Alman devini yıkıp adını finale yazdırmak istiyor. Karşılaşma bugün (8 Mayıs) 22.00'da İspanya'da oynanacak. Real Madrid, Bayern Münih ile oynayacağı önemli maç öncesinde kadrosunu açıkladı. Arda Güler listedeki isimlerden birisi olarak yer alıyor. Ancelotti Arda’ya maçın ikinci yarısında görev vereceğini söyledi.
Arda Güler Real Madrid-Bayern Münih maçına damga vuracak

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, LaLiga'nın son haftalarına girilirken takımında daha fazla forma şansı elde etmeye başladı. Real Madrid, bu sezonun en önemli maçlarından biri olan Şampiyonlar Ligi rövanşında Bayern Münih'i ağırlayacak. Ancak bu heyecan verici maç öncesi, İspanyol devinde önemli bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak geniş yankı uyandıran Arda Güler, uzun süre sakatlık sorunu çekmişti.

İyileştikten sonra geniş kadroda yer almaya başlayan genç yıldız, İspanyol devinin yoğun maç takviminde yeteri kadar süre alamamıştı.

La Liga'nın son haftalarında Carlo Ancelotti tarafından kadroda tercih edilmeye başlayan Arda, gösterdiği performans ile taraftarları mest etmeyi başardı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden Real Madrid, yarı finalde Bayern Münih ile karşılaşacak.

Carlo Ancelotti ve öğrencileri rövanş maçında Alman devini yıkıp adını finale yazdırmak istiyor. Karşılaşma bugün (8 Mayıs) 22.00'da İspanya'da oynanacak.

Real Madrid, Bayern Münih ile oynayacağı önemli maç öncesinde kadrosunu açıkladı. Arda Güler listedeki isimlerden birisi olarak yer alıyor.

Ancelotti Arda’ya maçın ikinci yarısında görev vereceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.