Erdoğan ile Bahçeli arasında ikinci görüşme: Gündem Osman Kavala mı?

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.05.2024 - 10:33, Güncelleme: 10.05.2024 - 10:33 180 kez okundu.
 

Erdoğan ile Bahçeli arasında ikinci görüşme: Gündem Osman Kavala mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli bugün bir kez daha görüşecek. Osman Kavala'nın tahliyesi görüşmenin önemli başlıklarından...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli bugün bir görüşme gerçekleştirecek. İki lider saat 14.30’da Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda bir araya gelecek. Görüşmenin saat 14.30’da başlaması planlanıyor. Erdoğan ile Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez 29 Nisan’da bir araya gelmişlerdi. Bu görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ile AKP Genel Merkezi’nde bir araya gelmişti. Görüşmede Özgür Özel, başta iş insanı Osman Kavala olmak üzere Gezi tutukluluların ve 28 Şubat paşalarının tahliye edilmesi gerektiğini gündeme getirmişti. ÖZEL-BAHÇELİ GÖRÜŞMESİNDE GÜNDEME GELDİ Özel, Erdoğan ile görüşmesinden sonra MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşmüştü. İktidara yakın Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi’nin kulisine göre Özel, bu görüşmede Bahçeli’yle Osman Kavala konusunu konuştu. kronos36.news
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli bugün bir kez daha görüşecek. Osman Kavala'nın tahliyesi görüşmenin önemli başlıklarından...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli bugün bir görüşme gerçekleştirecek. İki lider saat 14.30’da Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda bir araya gelecek.

Görüşmenin saat 14.30’da başlaması planlanıyor.

Erdoğan ile Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez 29 Nisan’da bir araya gelmişlerdi.

Bu görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ile AKP Genel Merkezi’nde bir araya gelmişti. Görüşmede Özgür Özel, başta iş insanı Osman Kavala olmak üzere Gezi tutukluluların ve 28 Şubat paşalarının tahliye edilmesi gerektiğini gündeme getirmişti.

ÖZEL-BAHÇELİ GÖRÜŞMESİNDE GÜNDEME GELDİ

Özel, Erdoğan ile görüşmesinden sonra MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşmüştü. İktidara yakın Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi’nin kulisine göre Özel, bu görüşmede Bahçeli’yle Osman Kavala konusunu konuştu.

kronos36.news

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.