Kremlin: Kiev’in müzakere açıklamalarında somut bir şey yok

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 31.07.2024 - 15:01, Güncelleme: 31.07.2024 - 14:34 196 kez okundu.
 

Kremlin: Kiev’in müzakere açıklamalarında somut bir şey yok

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya’nın Ukrayna ile müzakerelere açık olduğunu, ancak Kiev’in açıklamalarında somut bir şey bulunmadığını söyledi.
MOSKOVA (AA) - Peskov, gazetecilere Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak’ın, Rusya ile müzakerelere hazır olduklarına dair açıklamasını değerlendirdi.Söz konusu açıklamayı "skolastisizm" olarak nitelendiren Peskov, "(Kiev’den) farklı seviyelerde açıklamalar duyduk, ancak bu hususta hiçbir ayrıntılı açıklama duymadık." ifadesini kullandı.Müzakere konusunun zaman zaman dillendirildiğini, fakat somut bir şey söylenmediğini kaydeden Peskov, "Rusya tarafı müzakere sürecine açık kalmaya devam ediyor." dedi.Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Podolyak, Kiev’in Moskova ile müzakerelere hazır olduğunu, ancak bunun uluslararası hukuka dayalı şartlarla yapılması gerektiğini belirtmişti.Muhabir: Ali Cura
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya’nın Ukrayna ile müzakerelere açık olduğunu, ancak Kiev’in açıklamalarında somut bir şey bulunmadığını söyledi.

MOSKOVA (AA) - Peskov, gazetecilere Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak’ın, Rusya ile müzakerelere hazır olduklarına dair açıklamasını değerlendirdi.

Söz konusu açıklamayı "skolastisizm" olarak nitelendiren Peskov, "(Kiev’den) farklı seviyelerde açıklamalar duyduk, ancak bu hususta hiçbir ayrıntılı açıklama duymadık." ifadesini kullandı.

Müzakere konusunun zaman zaman dillendirildiğini, fakat somut bir şey söylenmediğini kaydeden Peskov, "Rusya tarafı müzakere sürecine açık kalmaya devam ediyor." dedi.

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Podolyak, Kiev’in Moskova ile müzakerelere hazır olduğunu, ancak bunun uluslararası hukuka dayalı şartlarla yapılması gerektiğini belirtmişti.


Muhabir: Ali Cura

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.