Yusuf Dikeç, Elon Musk'ı İstanbul'a davet etti: Musk'tan yanıt gecikmedi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.08.2024 - 10:25, Güncelleme: 05.08.2024 - 10:25 145 kez okundu.
 

Yusuf Dikeç, Elon Musk'ı İstanbul'a davet etti: Musk'tan yanıt gecikmedi

Yusuf Dikeç, "Robotlar elleri cebinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi?" diyerek Elon Musk’ı İstanbul'a davet etti. Musk, "İstanbul’a gelmek için sabırsızlanıyorum" yanıtını verdi.
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç hem Türk spor tarihine adını yazdırdı hem de verdiği pozla sosyal medyada sansasyon yarattı. Rakiplerine göre neredeyse hiçbir ekipman kullanmadan atış yapan ve gümüş madalya kazanan Dikeç, önceki gün katıldığı sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk ile yazıştı. Milyarder iş insanına bir soru yönelten Dikeç, "Selam Elon, gelecekte Olimpiyatlarda robotların elleri ceplerinde madalya kazanabileceğini düşünüyor musun? Bunu kıtaların birleştiği kültür başkenti İstanbul'da konuşmaya ne dersin" dedi. Tesla, SpaceX ve X'in sahibi de anında Dikeç'e yanıt verdi. Dikeç, "Robotlar her zaman hedefi tam 12'den vuracak. Ben İstanbul'a gelmeyi dört gözle bekliyorum. Dünyadaki en harika şehirlerden biri" yanıtını verdi. Yusuf Dikeç'in mesajını 6.1 milyon X kullanıcısı görürken Elon Musk'ın yorumunu ise yaklaşık 700 bin kişi gördü.
Yusuf Dikeç, "Robotlar elleri cebinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi?" diyerek Elon Musk’ı İstanbul'a davet etti. Musk, "İstanbul’a gelmek için sabırsızlanıyorum" yanıtını verdi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç hem Türk spor tarihine adını yazdırdı hem de verdiği pozla sosyal medyada sansasyon yarattı.

Rakiplerine göre neredeyse hiçbir ekipman kullanmadan atış yapan ve gümüş madalya kazanan Dikeç, önceki gün katıldığı sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk ile yazıştı.

Milyarder iş insanına bir soru yönelten Dikeç, "Selam Elon, gelecekte Olimpiyatlarda robotların elleri ceplerinde madalya kazanabileceğini düşünüyor musun? Bunu kıtaların birleştiği kültür başkenti İstanbul'da konuşmaya ne dersin" dedi.

Tesla, SpaceX ve X'in sahibi de anında Dikeç'e yanıt verdi. Dikeç, "Robotlar her zaman hedefi tam 12'den vuracak. Ben İstanbul'a gelmeyi dört gözle bekliyorum. Dünyadaki en harika şehirlerden biri" yanıtını verdi.

Yusuf Dikeç'in mesajını 6.1 milyon X kullanıcısı görürken Elon Musk'ın yorumunu ise yaklaşık 700 bin kişi gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.