Papa’nın ABD seçimleri için yorumu

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.09.2024 - 12:22, Güncelleme: 14.09.2024 - 12:22 163 kez okundu.
 

Papa’nın ABD seçimleri için yorumu

Papa’nın ABD seçimleri için yorumu
Papa Franciscus, Endonezya, Papua Yeni Gine, Doğu Timor ve Singapur'u kapsayan 12 günlük Güneydoğu Asya turunu bugün tamamladı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Papa, ABD seçimlerinde kürtajı destekleyen Kamala Harris ve göçmenleri göndereceğini belirten Donald Trump'ın yaşama karşı olduğunu açıkladı. Papa Francis, basın mensuplarının ABD seçimleri sorusuna seçimlerde iki adayında yaşama karşı olduğunu belirterek kararsız olduğunu belirtti. Vatikan ile Çin arasındaki diyalogdan memnun olduğunu belirten Papa Francis, "Piskoposların atanması konusunda iyi niyetle çalışıyoruz. Diğer yandan Çin, benim için bir istek. Çin'i ziyaret etmek istiyorum. Harika bir ülke ve Çin'e hayranlık duyuyorum, saygı duyuyorum" ifadesinde bulundu.  
Papa’nın ABD seçimleri için yorumu

Papa Franciscus, Endonezya, Papua Yeni Gine, Doğu Timor ve Singapur'u kapsayan 12 günlük Güneydoğu Asya turunu bugün tamamladı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Papa, ABD seçimlerinde kürtajı destekleyen Kamala Harris ve göçmenleri göndereceğini belirten Donald Trump'ın yaşama karşı olduğunu açıkladı.

Papa Francis, basın mensuplarının ABD seçimleri sorusuna seçimlerde iki adayında yaşama karşı olduğunu belirterek kararsız olduğunu belirtti.

Vatikan ile Çin arasındaki diyalogdan memnun olduğunu belirten Papa Francis"Piskoposların atanması konusunda iyi niyetle çalışıyoruz. Diğer yandan Çin, benim için bir istek. Çin'i ziyaret etmek istiyorum. Harika bir ülke ve Çin'e hayranlık duyuyorum, saygı duyuyorum" ifadesinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.