UEFA'dan hakem Abdulkadir Bitigen'e görev

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.07.2024 - 12:04, Güncelleme: 23.07.2024 - 12:04 117 kez okundu.
 

UEFA'dan hakem Abdulkadir Bitigen'e görev

UEFA'dan hakem Abdulkadir Bitigen'e görev
Abdulkadir Bitigen, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda bugün Andorra'nın Santa Coloma ile Danimarka'nın Midtjylland takımları arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Andorra'nın La Vella şehrinde Estadi Nacional Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.00'de başlayacak müsabakada Bitigen'in yardımcılıklarını Abdulkadir Çağlar Uyarcan ve Bitigen yapacak. Müsabakada Ümit Öztürk dördüncü hakem, Hakan Ceylan VAR ve Koray Gençerler AVAR olarak görevlendirildi.  
UEFA'dan hakem Abdulkadir Bitigen'e görev

Abdulkadir Bitigen, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda bugün Andorra'nın Santa Coloma ile Danimarka'nın Midtjylland takımları arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Andorra'nın La Vella şehrinde Estadi Nacional Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.00'de başlayacak müsabakada Bitigen'in yardımcılıklarını Abdulkadir Çağlar Uyarcan ve Bitigen yapacak.

Müsabakada Ümit Öztürk dördüncü hakem, Hakan Ceylan VAR ve Koray Gençerler AVAR olarak görevlendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.