Antalya'da tur midibüsünün direğe çarptığı kazada 1 kişi öldü, 14 kişi yaralandı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 03.07.2024 - 16:00, Güncelleme: 03.07.2024 - 15:51 47 kez okundu.
 

Antalya'da tur midibüsünün direğe çarptığı kazada 1 kişi öldü, 14 kişi yaralandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, turistleri taşıyan tur midibüsünün direğe çarpması sonucu sürücü hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.
ANTALYA (AA) - Antalya Havalimanı'na çoğu Rusya ve Belarus uyruklu turistleri taşıyan Şevki Çoban (59) idaresindeki 67 AAZ 365 plakalı tur midibüsü, D-400 kara yolu Demokrasi Bulvarı'ndaki köprülü kavşak girişinde yön levhasının direğine çarptı.Kazada sürücü ile aralarında çocukların da bulunduğu araçtaki 14 kişi yaralandı.İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.Ekiplerce ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan sürücü Şevki Çoban kurtarılamadı. Yaralılardan birinin daha hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.Muhabir: Fatih Hepokur
Antalya'nın Manavgat ilçesinde, turistleri taşıyan tur midibüsünün direğe çarpması sonucu sürücü hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.

ANTALYA (AA) - Antalya Havalimanı'na çoğu Rusya ve Belarus uyruklu turistleri taşıyan Şevki Çoban (59) idaresindeki 67 AAZ 365 plakalı tur midibüsü, D-400 kara yolu Demokrasi Bulvarı'ndaki köprülü kavşak girişinde yön levhasının direğine çarptı.

Kazada sürücü ile aralarında çocukların da bulunduğu araçtaki 14 kişi yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Ekiplerce ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan sürücü Şevki Çoban kurtarılamadı. Yaralılardan birinin daha hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.


Muhabir: Fatih Hepokur

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.