"Biden yarıştan çekilmeyecek”

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.06.2024 - 10:42, Güncelleme: 30.06.2024 - 10:42 120 kez okundu.
 

"Biden yarıştan çekilmeyecek”

"Biden yarıştan çekilmeyecek”
Bunu Biden’ın kampanya yetkilileri söylüyor. ABD Başkanı istifa çağrılarına rağmen yeniden seçilme hedefinde kararlı ve 10 Eylül’de yapılacak ikinci seçim münazarasına katılmayı planlıyor 81 yaşındaki Biden, 2024 seçiminin ilk televizyon münazarasında eleştirmenlerin "korkunç" diye nitelediği performans sergilemiş ve seçim kampanyasını sonlandırmasına yönelik çağrılarla karşılaşmıştı. Eski ve mevcut başkanlar Georgia eyaletinin Atlanta kentindeki münazara sahnesinden ayrıldıktan sonra CNN'in yaptığı ankete katılanların yüzde 67'si münazarayı Trump'ın kazandığını ifade etti.. Bunun yerine Demokratlar, Biden'ın konuşurken kekelemesi, düşünce akışını kaybetmesi ve bazı noktalarda tamamen donup kalması üzerine paniğe kapıldı. Başkan'ın kendi partisinin üyeleri, Biden'ın görevi sürdürmeye uygun olup olmadığının tartışılacağını kabul etti.  
"Biden yarıştan çekilmeyecek”

Bunu Biden’ın kampanya yetkilileri söylüyor.

ABD Başkanı istifa çağrılarına rağmen yeniden seçilme hedefinde kararlı ve 10 Eylül’de yapılacak ikinci seçim münazarasına katılmayı planlıyor

81 yaşındaki Biden, 2024 seçiminin ilk televizyon münazarasında eleştirmenlerin "korkunç" diye nitelediği performans sergilemiş ve seçim kampanyasını sonlandırmasına yönelik çağrılarla karşılaşmıştı.

Eski ve mevcut başkanlar Georgia eyaletinin Atlanta kentindeki münazara sahnesinden ayrıldıktan sonra CNN'in yaptığı ankete katılanların yüzde 67'si münazarayı Trump'ın kazandığını ifade etti..

Bunun yerine Demokratlar, Biden'ın konuşurken kekelemesi, düşünce akışını kaybetmesi ve bazı noktalarda tamamen donup kalması üzerine paniğe kapıldı.

Başkan'ın kendi partisinin üyeleri, Biden'ın görevi sürdürmeye uygun olup olmadığının tartışılacağını kabul etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.