Ziraat Bank Azerbaycan, 9. şubesini açtı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 14.08.2024 - 16:30, Güncelleme: 14.08.2024 - 16:14 140 kez okundu.
 

Ziraat Bank Azerbaycan, 9. şubesini açtı

Bakü'de, Ziraat Bank Azerbaycan'ın 9. şubesi açıldı.
BAKÜ (AA) - Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı, Azerbaycan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Ajansı (KOBİA) Başkanı Orhan Memmedov, Azerbaycan Bankalar Birliği Başkanı Zakir Nuriyev, Türk kurumlarının temsilcilerinin de katıldığı törenle, bankanın 9. şubesi, Azerbaycan'ın en büyük ticaret merkezi sayılan Sederek Ticaret Merkezi'nde hizmete girdi.Ziraat Bank Azerbaycan Genel Müdürü Selçuk Demir, yeni açılan şubede incelemelerde bulunan konuklara bilgi verdi.Büyükelçi Bağcı, banka çalışanları ile sohbet ederek başarı diledi, yeni şubenin hayırlı olması temennisinde bulundu.Bağcı, açılış sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ziraat Bank Azerbaycan'ın son üç yılda sadece şubeleşme ile değil, kredi finansmanına erişim konusunda ortaya koyduğu yaklaşımlarla Azerbaycan'ın bankacılık ve finans sektöründe en önemli aktörlerden biri haline geldiğini söyledi.Sederek Ticaret Merkezi'nin Azerbaycan'ın en önemli ticaret merkezlerinden biri olduğunu belirten Bağcı, "Ziraat Bank Azerbaycan'ın 9. şubeye ulaşmış olmasından gurur duyuyoruz." dedi.KOBİA Başkanı Memmedov, Sederek Ticaret Merkezi'nde 5 binden fazla iş yerinin bulunduğunu, dolayısıyla burayı çok önemsediklerini bildirdi.Sederek Ticaret Merkezi'ndeki iş yerlerinin tamamının küçük ve orta ölçekli işletmeler olduğunu aktaran Memmedov, bu işletmelerin krediye erişimi açısından burada yeni banka şubesinin açılmasını önemsediklerini vurguladı.Memmedov, Ziraat Bank Azerbaycan ile sıkı işbirliği içerisinde bulunduklarını ve bir dizi proje gerçekleştirdiklerini belirterek yeni şubenin hayırlı olmasını diledi.Ziraat Bank Azerbaycan Genel Müdürü Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Bank Azerbaycan'ın 2014'ten bu yana hizmet verdiğini bildirdi.Bugün açılışı yapılan şube ile Azerbaycan'daki şube sayısını 9'a çıkardıklarını bildiren Demir, "Bakü'de 7, Sumgayıt'ta 1, Gence'de 1 şube olmak üzere 9 şubemiz oldu. Şubeleşme ağımızı genişletmeyi yıl içerisinde de sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.Demir, Sederek Ticaret Merkezi'nin Bakü'nün ticari kalbi sayılabilecek bir yer olduğunu belirterek, "Burası dış ticaret hacminin de ağırlıklı olduğu bir nokta. Kurumsal bankacılığın yanı sıra KOBİ'ler ve mikro sektörlere de kredi sağlayarak yolumuza devam edeceğiz. Sadece bu sektörlerin kredi ihtiyaçlarını karşılamakla değil, aynı zamanda dış ticarette çözüm ortaklığı sunacak şekilde hizmet vereceğiz." ifadelerini kullandı.Muhabir: Ruslan Rehimov
Bakü'de, Ziraat Bank Azerbaycan'ın 9. şubesi açıldı.

BAKÜ (AA) - Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı, Azerbaycan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Ajansı (KOBİA) Başkanı Orhan Memmedov, Azerbaycan Bankalar Birliği Başkanı Zakir Nuriyev, Türk kurumlarının temsilcilerinin de katıldığı törenle, bankanın 9. şubesi, Azerbaycan'ın en büyük ticaret merkezi sayılan Sederek Ticaret Merkezi'nde hizmete girdi.

Ziraat Bank Azerbaycan Genel Müdürü Selçuk Demir, yeni açılan şubede incelemelerde bulunan konuklara bilgi verdi.

Büyükelçi Bağcı, banka çalışanları ile sohbet ederek başarı diledi, yeni şubenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bağcı, açılış sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ziraat Bank Azerbaycan'ın son üç yılda sadece şubeleşme ile değil, kredi finansmanına erişim konusunda ortaya koyduğu yaklaşımlarla Azerbaycan'ın bankacılık ve finans sektöründe en önemli aktörlerden biri haline geldiğini söyledi.

Sederek Ticaret Merkezi'nin Azerbaycan'ın en önemli ticaret merkezlerinden biri olduğunu belirten Bağcı, "Ziraat Bank Azerbaycan'ın 9. şubeye ulaşmış olmasından gurur duyuyoruz." dedi.

KOBİA Başkanı Memmedov, Sederek Ticaret Merkezi'nde 5 binden fazla iş yerinin bulunduğunu, dolayısıyla burayı çok önemsediklerini bildirdi.

Sederek Ticaret Merkezi'ndeki iş yerlerinin tamamının küçük ve orta ölçekli işletmeler olduğunu aktaran Memmedov, bu işletmelerin krediye erişimi açısından burada yeni banka şubesinin açılmasını önemsediklerini vurguladı.

Memmedov, Ziraat Bank Azerbaycan ile sıkı işbirliği içerisinde bulunduklarını ve bir dizi proje gerçekleştirdiklerini belirterek yeni şubenin hayırlı olmasını diledi.

Ziraat Bank Azerbaycan Genel Müdürü Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Bank Azerbaycan'ın 2014'ten bu yana hizmet verdiğini bildirdi.

Bugün açılışı yapılan şube ile Azerbaycan'daki şube sayısını 9'a çıkardıklarını bildiren Demir, "Bakü'de 7, Sumgayıt'ta 1, Gence'de 1 şube olmak üzere 9 şubemiz oldu. Şubeleşme ağımızı genişletmeyi yıl içerisinde de sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

Demir, Sederek Ticaret Merkezi'nin Bakü'nün ticari kalbi sayılabilecek bir yer olduğunu belirterek, "Burası dış ticaret hacminin de ağırlıklı olduğu bir nokta. Kurumsal bankacılığın yanı sıra KOBİ'ler ve mikro sektörlere de kredi sağlayarak yolumuza devam edeceğiz. Sadece bu sektörlerin kredi ihtiyaçlarını karşılamakla değil, aynı zamanda dış ticarette çözüm ortaklığı sunacak şekilde hizmet vereceğiz." ifadelerini kullandı.


Muhabir: Ruslan Rehimov

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.