AK Parti'nin "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme" kampı sona erdi

Siyaset (AA) - Anadolu Ajansı | 02.07.2024 - 15:00, Güncelleme: 02.07.2024 - 14:58 40 kez okundu.
 

AK Parti'nin "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme" kampı sona erdi

Kızılcahamam'da "tevazu, samimiyet ve gayret" temasıyla düzenlenen ve 3 gün süren kampta, yerel seçim sonuçları değerlendirildi, şehirlerin ihtiyaçları ve projeler ile gelecek dönemin yol haritası görüşüldü.
ANKARA (AA) - AK Parti'nin "tevazu, samimiyet ve gayret" temasıyla düzenlenen "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" sona erdi.Kızılcahamam'da 3 gün süren kampta, yerel seçim sonuçları değerlendirildi, şehirlerin ihtiyaçları ve projeler ele alındı.Gelecek döneme ilişkin yol haritasının da görüşüldüğü kampta, ekonomi, enerji, tarım, ulaştırma, kültür ve turizm ile çevre konularında sunumlar yapıldı.Deprem bölgesinde, yaraları sarmaya yönelik proje bazlı çalışmalar ile yapılması gerekenler de ele alındı.541 belediye başkanı katıldıKampın bugünkü bölümünde Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik moderatörlüğünde Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ ile Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz görev alanlarıyla ilgili sunum yaptı.Ardından bakan yardımcıları, belediye başkanlarının önerilerini ve taleplerini dinledi.Kampa, 541'i belediye başkanı olmak üzere toplam 629 yerel yönetici katıldı.Muhabir: Esin Işık
Kızılcahamam'da "tevazu, samimiyet ve gayret" temasıyla düzenlenen ve 3 gün süren kampta, yerel seçim sonuçları değerlendirildi, şehirlerin ihtiyaçları ve projeler ile gelecek dönemin yol haritası görüşüldü.

ANKARA (AA) - AK Parti'nin "tevazu, samimiyet ve gayret" temasıyla düzenlenen "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" sona erdi.

Kızılcahamam'da 3 gün süren kampta, yerel seçim sonuçları değerlendirildi, şehirlerin ihtiyaçları ve projeler ele alındı.

Gelecek döneme ilişkin yol haritasının da görüşüldüğü kampta, ekonomi, enerji, tarım, ulaştırma, kültür ve turizm ile çevre konularında sunumlar yapıldı.

Deprem bölgesinde, yaraları sarmaya yönelik proje bazlı çalışmalar ile yapılması gerekenler de ele alındı.

541 belediye başkanı katıldı

Kampın bugünkü bölümünde Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik moderatörlüğünde Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ ile Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz görev alanlarıyla ilgili sunum yaptı.

Ardından bakan yardımcıları, belediye başkanlarının önerilerini ve taleplerini dinledi.

Kampa, 541'i belediye başkanı olmak üzere toplam 629 yerel yönetici katıldı.


Muhabir: Esin Işık

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.