Esad'ın eşinden kötü haber

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.05.2024 - 10:36, Güncelleme: 23.05.2024 - 10:40 615+ kez okundu.
 

Esad'ın eşinden kötü haber

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'in eşi Esma Esad'in lösemiye yakalandığı açıklandı.
Suriye Cumhurbaşkanlığı Ofisinin X sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, sağlık taramaları sonucunda Esma Esad'e lösemi teşhisi konulduğu belirtildi. Açıklamada, "Sosyal izolasyon gerektiren bir tedavi süreci olacak. Tedavinin bir parçası olarak da çalışmaya ara verecek." ifadeleri kullanıldı. Humus'ta doğan, Londra'daki King's College'da okuyan 45 yaşındaki Esma Esad, 2000 yılında Beşar Esad ile evlendikten sonra Suriye'ye taşınmıştı. Üç çocuk annesi Esma Esad, aynı zamanda İngiltere vatandaşı. Avrupa Birliği'nin yaptırım listelerine de alınan Esma Esad, 2018 yılında meme kanserine yakalanmıştı.   Odatv.com
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'in eşi Esma Esad'in lösemiye yakalandığı açıklandı.

Suriye Cumhurbaşkanlığı Ofisinin X sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, sağlık taramaları sonucunda Esma Esad'e lösemi teşhisi konulduğu belirtildi. Açıklamada, "Sosyal izolasyon gerektiren bir tedavi süreci olacak. Tedavinin bir parçası olarak da çalışmaya ara verecek." ifadeleri kullanıldı. Humus'ta doğan, Londra'daki King's College'da okuyan 45 yaşındaki Esma Esad, 2000 yılında Beşar Esad ile evlendikten sonra Suriye'ye taşınmıştı. Üç çocuk annesi Esma Esad, aynı zamanda İngiltere vatandaşı.

Avrupa Birliği'nin yaptırım listelerine de alınan Esma Esad, 2018 yılında meme kanserine yakalanmıştı.

 

Odatv.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.