Eski İYİ Parti’li Seyithan İzsiz: Ben zaten AK Parti'liydim, yuvama dönüyorum

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.08.2024 - 11:36, Güncelleme: 14.08.2024 - 14:38 96 kez okundu.
 

Eski İYİ Parti’li Seyithan İzsiz: Ben zaten AK Parti'liydim, yuvama dönüyorum

AK Parti’ye katılacağını duyuran Eski İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, "Yeniden yuvama dönüyorum. Ben zaten AK Partili idim” dedi.
AK Parti’ye katılacağını duyuran Eski İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, "Yeniden yuvama dönüyorum. Ben zaten AK Partili idim” dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin yarın gerçekleştirilecek olan 23'üncü kuruluş yıl dönümü programına ilişkin yaptığı açıklamada “AK Parti'ye hem milletvekili hem de belediye başkanları düzeyinde katılımlar olacak. Sayı olarak bazı değişiklikler, artma ihtimali var. Belediye başkanlığında 15 veya daha fazla ilçe ve belde belediye başkanı noktasında katılımlar var. Milletvekili olarak 2 isim var" dedi. Bugün Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na yaptığı ziyarette, İYİ Parti'den istifa eden bağımsız milletvekillerinin yarın AK Parti'ye geçme durumu sorulan Müsavat Dervişoğlu da "Gidebilirler, biz de duyumlar alıyoruz. Partimizden biri gitmiyor. Bağımsız milletvekili pozisyonunda gitmesi muhtemel olan arkadaşlarımız. Partimizden istifa eden kimseyle ilgili olumsuz bir beyanda bulunmadık. Onlara çıktıkları yeni siyasi yolculukta başarılar. Eğer AKP'ye gidiyorlarsa, onlara hayırlı olsun" dedi. “Yeniden yuvama dönüyorum” Hamza Dağ’ın bahsettiği isimlerden ilki Eski İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz oldu. Habertürk'e konuşan İzsiz, "Yeniden yuvama dönüyorum. Ben zaten AK Partili idim. 2003'ten bu yana tüm kademelerinde çalıştım. En son İBB belediye meclis üyesi olarak bırakmıştım. Son seçimde İYİ Parti'nin kurucu genel başkanı Sayın Meral Akşener'in ısrarı üzerine İYİ Parti listelerinden Meclis'e girdim" dedi. İYİ Parti'nin merkezde konumlanamadığını belirten İzsiz, "Şüphesiz amacımız İYİ Parti'nin merkezde konumlanacak bir konuma gelebilmesiydi. Fakat geçen sürede bunun mümkün olamayacağı kanaati hasıl oldu. İstifamdan sonra yuvamızdan davet söz konusu oldu. Bundan sonra ailemizin içinde memlekete hizmet yolculuğuna devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
AK Parti’ye katılacağını duyuran Eski İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, "Yeniden yuvama dönüyorum. Ben zaten AK Partili idim” dedi.

AK Parti’ye katılacağını duyuran Eski İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, "Yeniden yuvama dönüyorum. Ben zaten AK Partili idim” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin yarın gerçekleştirilecek olan 23'üncü kuruluş yıl dönümü programına ilişkin yaptığı açıklamada “AK Parti'ye hem milletvekili hem de belediye başkanları düzeyinde katılımlar olacak. Sayı olarak bazı değişiklikler, artma ihtimali var. Belediye başkanlığında 15 veya daha fazla ilçe ve belde belediye başkanı noktasında katılımlar var. Milletvekili olarak 2 isim var" dedi.

Bugün Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na yaptığı ziyarette, İYİ Parti'den istifa eden bağımsız milletvekillerinin yarın AK Parti'ye geçme durumu sorulan Müsavat Dervişoğlu da "Gidebilirler, biz de duyumlar alıyoruz. Partimizden biri gitmiyor. Bağımsız milletvekili pozisyonunda gitmesi muhtemel olan arkadaşlarımız. Partimizden istifa eden kimseyle ilgili olumsuz bir beyanda bulunmadık. Onlara çıktıkları yeni siyasi yolculukta başarılar. Eğer AKP'ye gidiyorlarsa, onlara hayırlı olsun" dedi.

“Yeniden yuvama dönüyorum”

Hamza Dağ’ın bahsettiği isimlerden ilki Eski İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz oldu.

Habertürk'e konuşan İzsiz, "Yeniden yuvama dönüyorum. Ben zaten AK Partili idim. 2003'ten bu yana tüm kademelerinde çalıştım. En son İBB belediye meclis üyesi olarak bırakmıştım. Son seçimde İYİ Parti'nin kurucu genel başkanı Sayın Meral Akşener'in ısrarı üzerine İYİ Parti listelerinden Meclis'e girdim" dedi.

İYİ Parti'nin merkezde konumlanamadığını belirten İzsiz, "Şüphesiz amacımız İYİ Parti'nin merkezde konumlanacak bir konuma gelebilmesiydi. Fakat geçen sürede bunun mümkün olamayacağı kanaati hasıl oldu. İstifamdan sonra yuvamızdan davet söz konusu oldu. Bundan sonra ailemizin içinde memlekete hizmet yolculuğuna devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.