Koray Aydın istifa etti

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.06.2024 - 19:43, Güncelleme: 27.06.2024 - 19:43 131 kez okundu.
 

Koray Aydın istifa etti

Koray Aydın istifa etti
İYİ Parti'nin kurucularından Ankara Milletvekili Koray Aydın partisinden istifa ettiğini açıkladı. Aydın yaptığı yazılı açıklamada "Ülkesine ve milletine aşık bir Türk milliyetçisi olarak hizmetlerime ve mücadeleme Bağımsız Milletvekili olarak devam edeceğim. Allah'a ısmarladık İYİ Parti" ifadelerine yer verdi. Bir süredir istifa iddiaları gündem de olan İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın partisinden istifa etti. Aydın, İYİ Parti'nin son kurultayında parti genel başkan adaylarından biri olmuştu. İstifa kararıyla ilgili ayrıntılı bir yazılı açıklama yapan Koray Aydın açıklamasının başında ve sonunda "Allah'a ısmarladık İYİ Parti" ifadelerini kullandı. "İYİ Partili dava arkadaşlarımla yaptığım uzun istişareler sonucunda; özetle ifade ettiğim gerekçelerle, Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili olduğum, belli dönemlerde önemli görevler üstlendiğim İYİ Parti'den üzülerek istifa ediyorum" diyen Aydın İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na ve yönetimine başarılar diledi.  
Koray Aydın istifa etti

İYİ Parti'nin kurucularından Ankara Milletvekili Koray Aydın partisinden istifa ettiğini açıkladı. Aydın yaptığı yazılı açıklamada "Ülkesine ve milletine aşık bir Türk milliyetçisi olarak hizmetlerime ve mücadeleme Bağımsız Milletvekili olarak devam edeceğim. Allah'a ısmarladık İYİ Parti" ifadelerine yer verdi.

Bir süredir istifa iddiaları gündem de olan İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın partisinden istifa etti. Aydın, İYİ Parti'nin son kurultayında parti genel başkan adaylarından biri olmuştu.

İstifa kararıyla ilgili ayrıntılı bir yazılı açıklama yapan Koray Aydın açıklamasının başında ve sonunda "Allah'a ısmarladık İYİ Parti" ifadelerini kullandı.

"İYİ Partili dava arkadaşlarımla yaptığım uzun istişareler sonucunda; özetle ifade ettiğim gerekçelerle, Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili olduğum, belli dönemlerde önemli görevler üstlendiğim İYİ Parti'den üzülerek istifa ediyorum" diyen Aydın İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na ve yönetimine başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.