MHP “etki ajanlığını” savundu

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.06.2024 - 12:58, Güncelleme: 20.06.2024 - 12:58 203 kez okundu.
 

MHP “etki ajanlığını” savundu

MHP “etki ajanlığını” savundu
Siyasetin önemli gündemlerinden biri de 9. Yargı Paketi'ndeki "Etki Ajanlığı" düzenlemesi. MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "Etki Ajanlığı" ile ilgili paylaşım yaptı ve 9. Yargı Paketi'ndeki "Etki Ajanlığı" düzenlemesini savunarak, söz konusu düzenlemeyi eleştirenleri hedef aldı, düzenlemeye karşı çıkanlara, “etki ajanı sözcüğünü duyduklarında besmele duymuş şeytana dönüyorlar" dedi. 9. Yargı Paketinin 22'nci maddesinde yer alan ve kamuoyunda tartışmalara neden olan "Etki Ajanlığı" düzenlemesinin kalkması için, CHP tarafından AKP'ye bir dizi çağrılar yapılmıştı. AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "9. Yargı Paketi'nde etki ajanlığına dair bir düzenleme, en başından beri bulunmamaktadır" dese de, Bayram sonrası görüşülecek 9. Yargı Paketi'nde bu düzenlemenin yer alacağı belirtiliyor.  
MHP “etki ajanlığını” savundu

Siyasetin önemli gündemlerinden biri de 9. Yargı Paketi'ndeki "Etki Ajanlığı" düzenlemesi.

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "Etki Ajanlığı" ile ilgili paylaşım yaptı ve 9. Yargı Paketi'ndeki "Etki Ajanlığı" düzenlemesini savunarak, söz konusu düzenlemeyi eleştirenleri hedef aldı, düzenlemeye karşı çıkanlara, “etki ajanı sözcüğünü duyduklarında besmele duymuş şeytana dönüyorlar" dedi.

9. Yargı Paketinin 22'nci maddesinde yer alan ve kamuoyunda tartışmalara neden olan "Etki Ajanlığı" düzenlemesinin kalkması için, CHP tarafından AKP'ye bir dizi çağrılar yapılmıştı.

AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "9. Yargı Paketi'nde etki ajanlığına dair bir düzenleme, en başından beri bulunmamaktadır" dese de, Bayram sonrası görüşülecek 9. Yargı Paketi'nde bu düzenlemenin yer alacağı belirtiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.