Sarıyer'de yabancı uyruklu kişileri bıçakla tehdit eden şüpheli tutuklandı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 02.07.2024 - 18:00, Güncelleme: 02.07.2024 - 17:31 47 kez okundu.
 

Sarıyer'de yabancı uyruklu kişileri bıçakla tehdit eden şüpheli tutuklandı

İstanbul Sarıyer'de bir sitenin önünde yabancı uyrukluları bıçakla tehdit edip hakaretlerde bulunan zanlı tutuklandı.
İSTANBUL (AA) - Maslak Mahallesi'ndeki bir sitenin önünde gece saatlerinde bir kişinin bıçakla bazı kişileri tehdit ettiği ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri yönlendirildi.Ekiplerce yapılan çalışmada, şüphelinin yabancı uyrukluları bıçakla tehdit ettiği, küfür ve hakaretlerde bulunduğu belirlendi.Evinde gözaltına alınan şüpheli M.İ'nin (43) alkollü olduğu saptandı.Emniyetteki işlemlerin ardından "kasten yaralama" ve "görevi yaptırmamak için direnme" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.Muhabir: Ferhat Yasak
İstanbul Sarıyer'de bir sitenin önünde yabancı uyrukluları bıçakla tehdit edip hakaretlerde bulunan zanlı tutuklandı.

İSTANBUL (AA) - Maslak Mahallesi'ndeki bir sitenin önünde gece saatlerinde bir kişinin bıçakla bazı kişileri tehdit ettiği ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri yönlendirildi.

Ekiplerce yapılan çalışmada, şüphelinin yabancı uyrukluları bıçakla tehdit ettiği, küfür ve hakaretlerde bulunduğu belirlendi.

Evinde gözaltına alınan şüpheli M.İ'nin (43) alkollü olduğu saptandı.

Emniyetteki işlemlerin ardından "kasten yaralama" ve "görevi yaptırmamak için direnme" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Muhabir: Ferhat Yasak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.