Schengen vize ücretlerine zam

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.05.2024 - 11:38, Güncelleme: 21.05.2024 - 11:38 502+ kez okundu.
 

Schengen vize ücretlerine zam

Schengen vize ücretlerine zam
AB Komisyonu, Schengen vize yenileme ücretlerine yüzde 12 zam yaparak yetişkinler için 90, 6-12 yaş arası çocuklar için ise 45 euroya yükseltti. Yeni tarife 11 Haziran'dan itibaren geçerli olacak. Avrupa Birliği Komisyonu, Schengen vize yenileme ücretlerine yüzde 12 zam yaptı. AB ayrıca, üye ülkelerden sınır dışı edilen kişilerin "geri kabulünü kabul etme konusunda yetersiz işbirliği" gösteren ülkeler için vize ücretini ise 135/180 euroya yükseltti. Yeni tarife 11 Haziran'da yürürlüğe girecek.  
Schengen vize ücretlerine zam

AB Komisyonu, Schengen vize yenileme ücretlerine yüzde 12 zam yaparak yetişkinler için 90, 6-12 yaş arası çocuklar için ise 45 euroya yükseltti. Yeni tarife 11 Haziran'dan itibaren geçerli olacak.

Avrupa Birliği Komisyonu, Schengen vize yenileme ücretlerine yüzde 12 zam yaptı.

AB ayrıca, üye ülkelerden sınır dışı edilen kişilerin "geri kabulünü kabul etme konusunda yetersiz işbirliği" gösteren ülkeler için vize ücretini ise 135/180 euroya yükseltti.

Yeni tarife 11 Haziran'da yürürlüğe girecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.