Seyahat acentelerine yeni pazarlama-satış yasağı

Ekonomi (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.07.2024 - 13:22, Güncelleme: 26.07.2024 - 13:22 108 kez okundu.
 

Seyahat acentelerine yeni pazarlama-satış yasağı

Seyahat acentelerine yeni pazarlama-satış yasağı
Seyahat Acentaları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. Seyahat acentaları, bundan böyle belgesiz konaklama tesisleri ile konutların pazarlama ve satışını gerçekleştiremeyecek. Bundan böyle, seyahat acentaları, Turizm Teşvik Kanunu kapsamında yer alan konaklama tesisleri ile Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında yer alan konutların belge numaralarına Bakanlık veri tabanı üzerinden doğrulayarak satış ve pazarlama faaliyetlerinde yer vermek zorunda olacak. Seyahat acentası, belgesiz konaklama tesisleri ile konutların pazarlama ve satışını gerçekleştiremeyecek.  
Seyahat acentelerine yeni pazarlama-satış yasağı

Seyahat Acentaları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.

Seyahat acentaları, bundan böyle belgesiz konaklama tesisleri ile konutların pazarlama ve satışını gerçekleştiremeyecek.

Bundan böyle, seyahat acentaları, Turizm Teşvik Kanunu kapsamında yer alan konaklama tesisleri ile Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında yer alan konutların belge numaralarına Bakanlık veri tabanı üzerinden doğrulayarak satış ve pazarlama faaliyetlerinde yer vermek zorunda olacak.

Seyahat acentası, belgesiz konaklama tesisleri ile konutların pazarlama ve satışını gerçekleştiremeyecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.