Sinop’a bayram tatili süresince 158 bin 77 araç girişi oldu

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 24.06.2024 - 18:30, Güncelleme: 24.06.2024 - 18:26 137 kez okundu.
 

Sinop’a bayram tatili süresince 158 bin 77 araç girişi oldu

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Sinop’a 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince 158 bin 77 araç girişi oldu.
SINOP (AA) - Valilikten yapılan açıklamaya göre, bayram tatili döneminde kente giriş yapan araç sayısında geçen yıla göre artış yaşandı.İl Emniyet Müdürlüğünün Plaka Takip Sistemi'nden elde edilen veriler sonucu 9 günlük bayram tatili sürecinde kente 158 bin 77 araç girişi gerçekleşti.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kayıtlarına göre ise bu dönemde kentin en çok ziyaret edilen noktaları arasında Tarihi Sinop Cezaevi Müzesi, Erfelek Tatlıca Şelaleleri ve Hamsilos Tabiat Parkı ilk sıralarda yer aldı.Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Sinop’a 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince 158 bin 77 araç girişi oldu.

SINOP (AA) - Valilikten yapılan açıklamaya göre, bayram tatili döneminde kente giriş yapan araç sayısında geçen yıla göre artış yaşandı.

İl Emniyet Müdürlüğünün Plaka Takip Sistemi'nden elde edilen veriler sonucu 9 günlük bayram tatili sürecinde kente 158 bin 77 araç girişi gerçekleşti.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kayıtlarına göre ise bu dönemde kentin en çok ziyaret edilen noktaları arasında Tarihi Sinop Cezaevi Müzesi, Erfelek Tatlıca Şelaleleri ve Hamsilos Tabiat Parkı ilk sıralarda yer aldı.


Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.