TSK, Suriye'nin kuzeyine takviye birlikler gönderdi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.07.2024 - 23:33, Güncelleme: 01.07.2024 - 23:33 62 kez okundu.
 

TSK, Suriye'nin kuzeyine takviye birlikler gönderdi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), provokasyon eylemlerinin şiddetlendiği Suriye'nin kuzeyine takviye birlikler sevk etti.
Suriye'nin Halep'teki Mare kasabasında, Türkiye'den gelen TIR'ların yakılması, PTT şubesine saldırı ve bir karakoldaki Türk bayrağının parçalanmasının ardından kalabalığı sakinleştirmeye gelen birimlere ise taş ve sopayla saldırıldı. Bu gerginliklerin yatıştırılması için Türk Silahlı Kuvvetleri bölgeye takviye kuvvetler gönderdi. Gelen bilgiler arasında Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki tüm sınır kapılarını 2. bir emre kadar kapattığı belirtiliyor. Bunun üzerine TSK bölgeye takviye kuvvetler gönderdi. Sınırdan geçen askeri birlikler vatandaşlar alkışlayarak uğurladı.   dünya.com
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), provokasyon eylemlerinin şiddetlendiği Suriye'nin kuzeyine takviye birlikler sevk etti.

Suriye'nin Halep'teki Mare kasabasında, Türkiye'den gelen TIR'ların yakılması, PTT şubesine saldırı ve bir karakoldaki Türk bayrağının parçalanmasının ardından kalabalığı sakinleştirmeye gelen birimlere ise taş ve sopayla saldırıldı. Bu gerginliklerin yatıştırılması için Türk Silahlı Kuvvetleri bölgeye takviye kuvvetler gönderdi.

Gelen bilgiler arasında Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki tüm sınır kapılarını 2. bir emre kadar kapattığı belirtiliyor.

Bunun üzerine TSK bölgeye takviye kuvvetler gönderdi. Sınırdan geçen askeri birlikler vatandaşlar alkışlayarak uğurladı.

 

dünya.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.