Virüs hızlı yayılıyor! 18 ülke vaka bildirmişti:

Sağlık (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.08.2024 - 11:25, Güncelleme: 15.08.2024 - 11:25 117 kez okundu.
 

Virüs hızlı yayılıyor! 18 ülke vaka bildirmişti:

Sağlık Bakanı Memişoğlu’ndan ‘maymun çiçeği virüsü’ açıklaması geldi
Afrika'da 18 ülkeye yayılan ve kıta genelinde acil durum ilan edilen 'maymun çiçeği virüsü' ile ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu gelişmelerin yakından takip edildiğini belirterek "Ancak şu anda herhangi bir alarm durumumuz söz konusu değil" açıklamasını yaptı. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, medya kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle bir araya geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Memişoğlu, toplantının bir tanışma buluşması olduğunu belirterek, bakanlık tarafından yürütülen projeler ve yol haritası hakkında bilgi verdi. Bakan Memişoğlu, buluşmada gazetecilerin sorularını da yanıtladı. O sorulardan biri Dünya Sağlık Örgütü’nün acil durum ilan ettiği maymun çiçeği virüsüne ilişkindi... "HERHANGİ BİR ALARM DURUMUMUZ SÖZ KONUSU DEĞİL" Bakan Memişoğlu, maymun çiçeği ve Covid-19 ile ilgili gelişmelerin yakından takip edildiğini söyledi, “Ancak şu anda herhangi bir alarm durumumuz söz konusu değil.” bilgisini paylaştı.  
Sağlık Bakanı Memişoğlu’ndan ‘maymun çiçeği virüsü’ açıklaması geldi

Afrika'da 18 ülkeye yayılan ve kıta genelinde acil durum ilan edilen 'maymun çiçeği virüsü' ile ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu gelişmelerin yakından takip edildiğini belirterek "Ancak şu anda herhangi bir alarm durumumuz söz konusu değil" açıklamasını yaptı.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, medya kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle bir araya geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Memişoğlu, toplantının bir tanışma buluşması olduğunu belirterek, bakanlık tarafından yürütülen projeler ve yol haritası hakkında bilgi verdi. Bakan Memişoğlu, buluşmada gazetecilerin sorularını da yanıtladı. O sorulardan biri Dünya Sağlık Örgütü’nün acil durum ilan ettiği maymun çiçeği virüsüne ilişkindi...

"HERHANGİ BİR ALARM DURUMUMUZ SÖZ KONUSU DEĞİL"
Bakan Memişoğlu, maymun çiçeği ve Covid-19 ile ilgili gelişmelerin yakından takip edildiğini söyledi, “Ancak şu anda herhangi bir alarm durumumuz söz konusu değil.” bilgisini paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.