"ABD'deki siyasi atmosfer, durumu tetikledi"

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.07.2024 - 17:37, Güncelleme: 14.07.2024 - 17:37 1280 kez okundu.
 

"ABD'deki siyasi atmosfer, durumu tetikledi"

"ABD'deki siyasi atmosfer, durumu tetikledi"
Kremlin, Trump'a yönelik saldırının mevcut ABD yönetimi tarafından yaratılan bir ortamın sonucu olduğunu yukarıdaki başlıkla belirtti. Sözcü Peskov, saldırının Beyaz Saray tarafından organize edildiğini düşünmediklerini, ancak mevcut yönetimin siyasi mücadele sırasında oluşturduğu atmosferin bu durumu tetiklediğini vurguladı. Açıklamada, ABD yönetiminin genellikle sorunları güç kullanarak çözme eğiliminde olduğu, ekonomik yaptırımlar, siyasi baskılar ve askeri yöntemlerin bu yaklaşımın bir parçası olduğu kaydedildi. Bu şiddet yöntemlerinin şimdi ABD içinde de kendini gösterdiği ifade edildi.  
"ABD'deki siyasi atmosfer, durumu tetikledi"

Kremlin, Trump'a yönelik saldırının mevcut ABD yönetimi tarafından yaratılan bir ortamın sonucu olduğunu yukarıdaki başlıkla belirtti. Sözcü Peskov, saldırının Beyaz Saray tarafından organize edildiğini düşünmediklerini, ancak mevcut yönetimin siyasi mücadele sırasında oluşturduğu atmosferin bu durumu tetiklediğini vurguladı.

Açıklamada, ABD yönetiminin genellikle sorunları güç kullanarak çözme eğiliminde olduğu, ekonomik yaptırımlar, siyasi baskılar ve askeri yöntemlerin bu yaklaşımın bir parçası olduğu kaydedildi. Bu şiddet yöntemlerinin şimdi ABD içinde de kendini gösterdiği ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.