İç Batı Anadolu için gök gürültülü sağanak uyarısı

Kültür-Sanat (AA) - Anadolu Ajansı | 24.07.2024 - 13:31, Güncelleme: 24.07.2024 - 13:01 216 kez okundu.
 

İç Batı Anadolu için gök gürültülü sağanak uyarısı

İç Batı Anadolu'da yarın gök gürültülü sağanak bekleniyor.
ANKARA (AA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, yarın Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Isparta ve Burdur, Antalya'nın iç kesimleri, Denizli'nin doğusu, Konya'nın batısı ile Eskişehir'ingüneyinde görülecek gök gürültülü sağanak, öğle saatlerinden sonra etkisini artıracak.Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.Muhabir: Kübra Ağaçyetiştiren
İç Batı Anadolu'da yarın gök gürültülü sağanak bekleniyor.

ANKARA (AA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, yarın Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Isparta ve Burdur, Antalya'nın iç kesimleri, Denizli'nin doğusu, Konya'nın batısı ile Eskişehir'ingüneyinde görülecek gök gürültülü sağanak, öğle saatlerinden sonra etkisini artıracak.

Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Muhabir: Kübra Ağaçyetiştiren

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.