İshak Paşa Sarayı'nda vatandaşlara aşure dağıtıldı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 26.07.2024 - 16:00, Güncelleme: 26.07.2024 - 15:50 815 kez okundu.
 

İshak Paşa Sarayı'nda vatandaşlara aşure dağıtıldı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan tarihi İshak Paşa Sarayı'nda muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara aşure ikram edildi.
AĞRI (AA) - Valilik koordinesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle İshak Paşa Sarayı'nda "Aşure-i Nuh" programı düzenlendi.Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda bir konuşma yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Fehim Altun, bu sene "Aşure-i Nuh" programının ikincisini gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "Aşure-i Nuh tescil çalışmaları yapıldı ve çalışmalarda sona doğru gelindi. Önümüzdeki günlerde müjdeyi alacağız. Bu bereketli topraklarda Aşure-i Nuh'un Ağrı'ya ait tescilli bir ürün olduğunu hep beraber göreceğiz." dedi.Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Can'ın da konuşmasının ardından Kaymakam Murat Ekinci ve beraberindekiler katılımcılara aşure ikram etti.Muhabir: Fatih Çekim
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan tarihi İshak Paşa Sarayı'nda muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara aşure ikram edildi.

AĞRI (AA) - Valilik koordinesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle İshak Paşa Sarayı'nda "Aşure-i Nuh" programı düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda bir konuşma yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Fehim Altun, bu sene "Aşure-i Nuh" programının ikincisini gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "Aşure-i Nuh tescil çalışmaları yapıldı ve çalışmalarda sona doğru gelindi. Önümüzdeki günlerde müjdeyi alacağız. Bu bereketli topraklarda Aşure-i Nuh'un Ağrı'ya ait tescilli bir ürün olduğunu hep beraber göreceğiz." dedi.

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Can'ın da konuşmasının ardından Kaymakam Murat Ekinci ve beraberindekiler katılımcılara aşure ikram etti.


Muhabir: Fatih Çekim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.